Вие търсите: Купувам магазин, град София
Клиент на агенцията търси да закупи помещение за салон за красота. Разглеждат се предложения в Зоните.
Клиент търси да закупи жилище в топ центъра на София, може и със статут на магазин или офис. С инвестиционна цел, приоритет е централното място на района.
Купувам Магазин, Център, ЦЕНА около € 30 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент на агенцията търси да закупи складово помещение, гараж или магазин до 20 000 евро в района на Женски Пазар. Не е от значение какво строителство е помещението.
Клиент на агенцията търси да закупи магазин, който ще се използва за продажба на алкохол и цигари. Разглеждат се всички райони без крайните (Люлин, Надежда, Обеля и т.н), като предпочитани са Манастирски ...
Търся за покупка на магазин в нова сграда, по възможност работещ и завършен до ключ. Разглежда предложения в други райони в източната част на столицата.
Купувам за клиент на агенция Мирела магазин в гр. София. Държи да е близо до университет. Бюджетът е до 60000 евро.
Клиент на Мирела търси магазин с цел инвестиция. Важно условие е мястото да е добро, макар и в по-краен квартал, квадратура около 50-80 кв.м.
Купувам Магазин, Център, ЦЕНА около € 30 000
Клиент на агенцията търси да закупи малък апартамент или магазин в широк център който да може да се използва като жилищна площ.