Вие търсите: Купувам магазин, град София
Нова
Търся за мой клиент офис помещение в района на кв. Лозенец, на добра и комуникативна локация, в близост до спирка на градски транспорт.
Нова
Търся за мой клиент помещение, подходящо за стоматологичен кабинет в центъра на гр. София, в близост до ул. Г. С. Раковски. На партерен етаж.
Търся за мой клиент магазин или офис на комуникативно място. Задължително условие е имотът да е с наематели, защото целта на покупката е инвестиция.
Купувам за мой клиент магазин в района на ж.к. Люлин, на комуникативно място с постоянен човекопоток, в близост до метростанция.
Търся за мой клиент офис или магазин, в идеален център на град София, само на партерен етаж и с хубава витрина.
Нова
Търся за мой клиент магазин в гр. София. Предпочита ж.к. Слатина. По възможност да е на оживено и комуникативно място.
Търся за мой клиент офис или магазин за покупка с цел инвестиция. Раконът да е оживен. Имотът задължително да е с наематели.
Купувам за мой клиент магазин или заведение в гр. София. Предпочита ж.к. Студентски град. Бюджетът е до 120000 евро.
Мой клиент търси да закупи магазин в центъра на града. Да бъде с площ минимум 130 кв. м и да има лице на главен булевард.
Търся за мой клиент малък магазин или ателие в центъра, за предпочитане около бул. Дондуков. Задължително с витрина и достатъчно дневна светлина.
Търся за мой клиент едностаен апартамент или друго помещение (гараж, магазин), което да е пригодено за живеене.
Търся за мой клиент офис на хубаво място в централната част на града. Важно условие е да е с голяма квадратура.
Купувам действащ и добре разработен магазин в популярен търговски център в кв. Гео Милев, с лице към главен булевард. Целта на покупката е инвестиция.
Купувам за мой клиент помещение за фризьорски салон в южните квартали на град София. Да се намира на комуникативно място.
Търся за мой клиент магазин или заведение в кв. Обеля. Да има лице към главна улица и самостоятелен вход.
Мой клиент търси да закупи магазин с цел инвестиция 30-50 кв. м, задължително условие с широк тротоар 4-5 м и лице 3-4 м. Приоритетни локации - Редута, Гео Милев, Оборище. Бюджет 50000 Евро.
Търся за мой клиент патерно помещение, подходящо за кабинет за образна диагностика. Най-удобната локация е около ул. Котленски проход. За предпочитане е сградата да не е жилищна, но не се изключва като ...
Търся за мой клиент еднопространствено помещение, в ж.к. Слатина, в нова жилищна сграда на партерен етаж.
Мой клиент търси да закупи помещение, подходящо за кабинет за (кинезитерапия. Разглеждаме централна част и южни райони, с приоритет - кв. Манастирски ливади - изток.
Мой клиент търси да закупи помещение, подходящо за дентална клиника в широк център. Помещението да е с площ между 170 и 300 кв. м, да е с добро изложение и локация.