Вие търсите: Купувам магазин, град София
Магазин, Център, При запитване
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Офис/Магазин, Център, При запитване
Мой клиент купува офис, магазин, гараж - помещение на кота "нула" в централната част на град София. Предпочитани райони са бул.Цариградско шосе, бул.Михай Еминеску, ул.Черковна, бул.Мадрид, бул.Янко ...
Мой клиент търси да закупи магазин или офис в гр. София. Покупката е с цел инвестиция. Интерес представляват единствено предложения за имоти, които в момента са отдадени дългосрочно под наем.
Магазин, Център, ЦЕНА около € 73 000
Купувам за клиент на агенцията магазин в гр. София. Разглеждаме предложения в Център или кв. Иван Вазов.
Клиент на агенцията търси да закупи малко помещение около 30 кв. м. в посочените райони. Може да е стара тухла, но не и панел. Бюджетът е около 40 000 евро.
Магазин, ж.к. Люлин 4, ЦЕНА около € 15 000
Търся за мой клиент еднопространствено помещение или магазин в град София. Не е задължително да е на оживена улица.
Магазин, Център, При запитване
Търся търговски обект в идеален център с голям човекопоток. Предпочитани са площи между 100 и 200 кв.м., но разглеждаме и по-малки.
Търся за мои клиенти магазин за покупка. С лице на голям булевард. Предпочита да е завършен до ключ.
Клиент на агенцията търси да закупи магазин, който да се превърне в салон за красота в района на ул. инж. Иван Иванов, в близост до метростанция Константин Величков и пазар Никола Петков.
Търся за мой клиент магазин или офис в Студентски град, близо до УНСС или Зимния Дворец. Помещението ще се използва за козметично студио. Трябва да е на партерен етаж.
Офис/Магазин, кв. Лозенец, ЦЕНА около € 60 000
Търся да закупя магазин на партерен етаж, около 30 кв. м. Да се намира на бул. Черни връх или в близост до него, на оживена улица със засилен човекопоток. Магазинът ще се използва за продажба на алкохол ...
Купувам за клиент на агенцията магазин в гр. София. Разглеждат се предложения за Център и кв. Иван Вазов. Бюджетът е до 80000 евро.
Мой клиент търси да закупи помещение подходящо за офис в района на Студентски град. Сградата трябва да има разрешение за ползване.
Търся за мой клиент магазин в топ центъра на град София. Главно разглежда около НДК, бул. Патриарх Евтимий, бул. Скобелев, бул. Христо Ботев, бул. Витоша и улиците в близост. Задължително да е на партер ...
Търся помещение подходящо за магазин за промишлени стоки в посочените райони, може да е за основен ремонт, но за сметка на цената.
Мой клиент купува къща или помещение в новострояща се сграда за детски кът/ частна детска градина в кв. Манастирски ливади - Изток (около комплекс Елизиум). Важно е да има голям двор или ако е в комплекс ...
Магазин, Център, ЦЕНА около € 30 000
Търся за мой клиент малък магазин на партерно ниво в централната част на града и широк център. Предпочита без обзавеждане и в добро състояние.
Търся за мой клиент магазин, който да се намира в близост до бул. България или улица Тодор Каблешков. Задължително да има добра видимост от вън и да е с големи витрини.
Магазин, Център, ЦЕНА около € 50 000
Мой клиент търси да закупи магазин в центъра на столицата. Има осигурено финансиране. Не държи да е на главна улица. Предпочита да е в сграда след 2000 година.
Търся за мой клиент магазин на оживено място с постоянен човекопоток. Желателно е да с височина над 2,5 м. и да има лице към главна улица. Приоритетно се разглежда района на бул. Витоша.