Вие търсите: Купувам магазин, град София
Купувам за мой клиент малко помещение в централната част, подходящо за живеене. Желае да има АКТ 16 и да не е ново строителство.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в посочените квартали, но разглежа и в други. Предимно се разглеждат подходящи за инвестиция до първи етаж.
Купувам за мой клиент магазин в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 50000 евро.
Купувам за клиент на агенцията едностаен апартамент, ателие, студио, в централната част на столицата. За предпочитане с осигурено място за паркиране.
Мой клиент купува магазин в централната част на град София, който иска да отдава под наем. Държи на комуникативно място със засилен човекопоток.
Търся да закупя за мои сериозни клиенти офис или магазин с площ до 50 кв. м в центъра на гр. София, близо до бул. Витоша. Клиентите ми разполагат с налични средства.
Мой клиент търси да купи помещение, подходящо за фризьорски салон, в посочените райони. Разглеждат се предложения на партерен етаж.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи помещение подходящо за заведение за бързо хранене. Разглежда в цяла София, като в близост до кв. Свобода е предимство.
Мой клиент търси да купи апартамент в Центъра на София с инвестиционна цел. За предпочитане е да не е първи или последен етаж. Жилището може да бъде и за ремонт. Покупката е без ипотечен кредит, клиентът ...
Купувам за мой клиент магазин в посочения район на комуникативно място, с голям човекопоток. Разглеждат се и предложения малко над посочения бюджет.
Мой клиент купува 2-стаен апартамент или магазин в град София с цел инвестиция. Няма предпочитания за строителство, квартал или етаж.
Клиентката търси магазин в централните райони. Ремонтиран или за козметичен ремонт. За предпочитане на няколко етажа.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи помещение за дентална клиника. Едно помещение до 50кв.м е достатъчно. Хубаво е да е в Централни райони - около НДК, Парк Център, Софийски университет.
Мой клиент търси да купи необзаведен магазин в ж.к. Белите брези. Желателно е да не се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси да купи магазин в град Варна. Разглежда в ж.к. Люлин и кв. Овча купел, да е между 200 и 300 кв.м.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи светъл офис, около 150-350кв.м. в района на бул. Додуков до НДК и Долната част на Лозенец - бул. Свети Наум и Парк Център. Ще го ползва за дигитално студио. Може и в бизнес ...
Търся за мой клиент едностаен апартамент или друго помещение (гараж, магазин), което да е пригодено за живеене. Разглежда както с обзавеждане, така и без.
Мой клиент купува помещение със статут на магазин, разположено на вторият етаж в търговски център РУМ Младост 2.
Купувам за мой клиент магазин в района на Младост и кв. Лозенец. Да е на коминикативно място, с голям човекопоток. С предимство се разглеждат предложения подходящи за книжарница.
Купувам за мой клиент магазин подходящ за фризьорски салон. Желае да е в близост до метростанция, да не е в синя зона, да има високи тавани и голяма витрина. Разглежда южните райони и идеален център.