Вие търсите: Купувам парцел, град София, ж.к. Люлин 3
Купувам за мой клиент парцел в гр. София. Предпочита крайни райони. По възможност да е в близост до булевард. Бюджетът е до 150000 евро.
Купувам за мой клиент продажба парцел с удобен достъп от бул. Сливница, недалеч от метростанция Сливница. Жеале районът е да е застроен с целогодишно обитаеми къщи.
Мой клиент купува парцел в град София подходящ за ГТП (годишни технически прегледи). Желае да е на главен булевард или улица.
Мой клиент купува парцел в ж.к. Люлин или ж.к. Дружба. Желае да е в регулация, за жилищно строителство.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот на комуникативно място в близост до канализация и водопровод. Да е с правилна форма и лице на асфалтов път.
Частна обява
Търся парцел около 400м3.Ще се използва за построяване на автосервиз около 100м3.
Купувам урегулиран поземлен имот (парцел), подходящ за жилищно строителство с допустимо РЗП от 2000 до 5000 кв. м. Парцелът да е равен, с голямо лице на улица и да има всички комуникации - ток, вода, ...
Мой клиент търси да закупи парцел в град София. Разглежда предложения с площ около 500 кв. м и с цена до 60 000 евро.
Работя с клиент, за когото търся да закупя парцел с площ 500-700 кв. м за построяване на автосервиз. Предпочитани са районите Люлин, Модерно предградие, Захарна фабрика, Надежда.
Търся парцел, подходящ за изграждането на база за съхранение на строителни материали, в посочените райони на гр. София. Задължително е парцелът да е с лице на улица.
Купувам парцел с лице на улица и правилна форма в квартал Люлин. Парцелът да попада в жилищна зона с преобладаващо комплексно застрояване.
Частна обява
Частна обява
Частна обява
Атила Асет Меничмънт , търси места за застрояване срещу обещетение! assetmanagement@abv.bg