Вие търсите: Купувам парцел, град София, ж.к. Левски Г
Имам клиент, който търси да закупи парцел, за жилищно строителство, позволяващо около 2000 кв. м РЗП. Разглеждат се предложения за източни и западни квартали.
Купувам за мой клиент парцел за жилищно строителство в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Задължително условие е да е в регулация. Бюджетът е до 50000 евро.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот (УПИ) в квартал Гео Милев. Парцелът да е около 300 кв. м, ще се използва за построяване на автосервиз.
Мой клиент търси да закупи парцел в град София. Разглежда предложения с площ около 500 кв. м и с цена до 60 000 евро.
ПАРЦЕЛ, ж.к. Левски Г, Срещу обезщетение
Купувам урегулиран поземлен имот (УПИ) с лице на тиха улица, в близост до бул. Владимир Вазов. Парцелът да е с правилна форма, лицето му към улицата да е около 30 метра.
Търся парцел, подходящ за изграждането на база за съхранение на строителни материали, в посочените райони на гр. София. Задължително е парцелът да е с лице на улица.
Мой клиент търси да закупи парцел със стара къща, с цел построяване на нова жилищна сграда. Предпочита да е на главна улица и да има добри градоустройствени показатели. Търсените райони са на кв. Левски ...