Вие търсите: Купувам парцел, град София, кв. Кръстова вада
Имам клиент, който ще закупи апартамент с две или три спални и с голяма тераса. Също така разглежда и оферти за продажба в южни райони на парцел за строителство на жилищна сграда.
Имам клиент - доказан инвеститор, търси за закупуване или обезщетение парцел за построяването на жилищна сграда. Районите са югоизточни. Възможно РЗП над 1500 кв.м
За мой клиент инвеститор, търся парцели за закупуване или за обезщетение за построяване на жилищна сграда. Възможно РЗП от 1500 до 3000 кв. м. Предпочитани райони са източни и южни.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот (УПИ) в южните райони на града. Парцелът да е с площ между 250 и 400 кв.м. Ще се използва за построяване на еднофамилна къща.
Мой клиент търси да закупи парцел в град София. Разглежда предложения с площ около 500 кв. м и с цена до 60 000 евро.
ПАРЦЕЛ, кв. Кръстова вада, ЦЕНА около € 317 000
Търся за мой клиент парцел в гр София, около 1200 кв. м. Предпочита кв. Кръстова вада и околните райони. Бюджетът е до 317000 евро.
Търся за закупуване парцел в зона със смесено предназначение. Да е лицев, в регулация и добра комуникация.
Работя със строителна фирма, която търси парцел за жилищно строителство с допустимо РЗП до 6000 кв. м. Търсенето е приоритетно за южни райони. Да е в регулация, с ток и вода. Визата е предимство.