Вие търсите: Купувам парцел, град София, кв. Кръстова вада
Търся за мой клиент парцел в София, на комуникативно място във всички квартали. С площ около 2000 кв. м.
Търся за мой клиент урегулиран парцел подходящ за жилищно строителство, с площ поне 1000 кв. м. Няма да бъдат разглеждани оферти в района на Люлин.
Търся парцел в източен или южен район с добра инфраструктура, ток, вода и канализация, подходящ за жилищно строителство с РЗП над 1500 кв. м.
Работя за сериозна и доказана инвестиционна компания, която търси за закупуване парцел за построяване на магазини и жилищна сграда. Локацията да е в източна или южна посока. Може да има лице на главен ...
Имам клиент, за когото търся срещу обезщетение парцел в кв. Кръстова вада. Разгърнатата застроена площ, която може да се постигне, трябва да бъде от 1000 до 1500 кв. м.
Работя със сериозен инвеститор, който търси за закупуване парцел с квадратура над 10000 кв. м, за построяването на жилищен комплекс и търговски обекти. Да е с добра локация в кв. Студенски град, кв. Кръстова ...
Мой клиент купува парцел подходящ за строеж на двуфамилна къща в източните квартали. Може и за построяване на малка кооперация.
Мой клиент купува малък парцел за сглобяема къща или къща с малък двор, около 200-300 кв. м. Желателно е в близост да има спирка на градски транспорт.
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот в София или около София, в радиус от 10 км. Парцелът ще се използва за построяване на сглобяема къща.
Мой клиент купува парцел в регулация, подходящ за жилищно строителство, около 700 кв. м. Може да се намира в южната част на града.
Търся за мой клиент незастроен парцел между 300 и 600 кв. м в гр. София, задължително в регулация и с достъп по асфалтов път.
Търся за мой клиент урегулиран парцел, който да е подходящ за жилищно строителство. Купувачът предпочита оферти срещу обезщетение.
Частна обява
Търся парцел около 400м3.Ще се използва за построяване на автосервиз около 100м3.
Частна обява
Търсим парцели в гр. София срещу заплащане или обезщетение.
Частна обява
Атила Асет Меничмънт , търси места за застрояване срещу обещетение! assetmanagement@abv.bg