Вие търсите: Купувам парцел, град София, кв. Княжево
Нова
Мой клиент търси да закупи парцел на комуникативно място в посочените райони. Да бъде с площ около 1000 кв. м, ще се използва за жилищно строителство.
Търся за мой клиент парцел в София, на комуникативно място във всички квартали. С площ около 2000 кв. м.
Търся за мой клиент урегулиран парцел подходящ за жилищно строителство, с площ поне 1000 кв. м. Няма да бъдат разглеждани оферти в района на Люлин.
Мой клиент купува урегулиран поземлен имот в района на кв. Княжево или с. Панчарево, с площ около 600 кв. м, с достъп по асфалтов път.
Търся за мой клиент етаж от къща или парцел в гр. София. Предпочита кв. Горна баня, м-т Гърдова глава и кв. Княжево. Бюджетът е до 85000 евро.
Търся за мой клиент парцел в подножието на Витоша, Банкя или около язовир Искър. Клиентът иска парцел, който да е с разрешение за строеж и да е под наклон.
Търся за мой клиент парцел в регулация в кв. Малинова долина и околните. Площ около 1000 кв. м. Разполага с налични средства.
Търся за мой клиент парцел в подножието на Витоша, в регулация и задължително с достъп по асфалтов път.
Мой клиент купува малък парцел за сглобяема къща или къща с малък двор, около 200-300 кв. м. Желателно е в близост да има спирка на градски транспорт.
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот в София или около София, в радиус от 10 км. Парцелът ще се използва за построяване на сглобяема къща.
Мой клиент търси да закупи парцел с инвестиционна цел. Трябва да е подходящ за къща или малка жилищна сграда. Предпочитани райони са Княжево, Бояна, Драгалевци, Симеоново.
Търся за мой клиент урегулиран парцел, който да е подходящ за жилищно строителство. Купувачът предпочита оферти срещу обезщетение.
Частна обява
Търся парцел около 400м3.Ще се използва за построяване на автосервиз около 100м3.
Частна обява
Търсим парцели в гр. София срещу заплащане или обезщетение.
Частна обява
Частна обява
Атила Асет Меничмънт , търси места за застрояване срещу обещетение! assetmanagement@abv.bg