Вие търсите: Купувам парцел, град София, кв. Малинова долина
Търся за мой клиент парцел в районите на Южната тангента на Околовръстен път: Малинова Долина, Студентски град, Драгалевци, Витоша, Манастирски ливади.
Купувам за мой клиент парцел за жилищно строителство в кв. Кръстова вада, Малинова долина и Студентски град - в близост до НСА, с плътност на застрояване поне 50 %.
Мой клиент търси да закупи парцел на комуникативно място в посочените райони. Да бъде с площ около 1000 кв. м, ще се използва за жилищно строителство.
Работя със сериозен и доказан инвеститор, който търси за закупуване парцел за построяване на жилищна сграда. Постижимото РЗП да е от 4000 до 7000 кв. м. Добра локация, асфалтов достъп и инфраструктура. ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент парцел в подножието на Витоша, Банкя или около язовир Искър. Клиентът иска парцел, който да е с разрешение за строеж и да е под наклон.
Търся за мой клиент парцел в регулация в кв. Малинова долина и околните. Площ около 1000 кв. м. Разполага с налични средства.
Работя със сериозен инвеститор, който търси за закупуване парцел с квадратура над 10000 кв. м, за построяването на жилищен комплекс и търговски обекти. Да е с добра локация в кв. Студенски град, кв. Кръстова ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи парцел в кв. Малинова долина, кв. Витоша, ж.к. Студентски град или кв. Лозенец с РЗП до 2000 кв. м.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот в южни и източни райони. Парцелът да е около 2000 кв. м, с възможност за построяване на малка сграда.
Търся за закупуване парцел в зона със смесено предназначение. Да е лицев, в регулация и добра комуникация.
Имам клиент, за когото търся парцел за построяване на малка кооперация в кв. Малинова долина. Да е с правилна форма.