Вие търсите: Купувам парцел, град София, кв. Малинова долина
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот, с канализация, в южните райони на гр. София и в квартали в подножието на Витоша.
За мой клиент инвеститор, търся парцели за закупуване или за обезщетение за построяване на жилищна сграда. Възможно РЗП от 1500 до 3000 кв. м. Предпочитани райони са източни и южни.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот, като приоритетни райони са бул. Симеоновско шосе и Околовръстен път. Ще се разглеждат оферти, както за закупуване, така и срещу обезщетение.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот, който да е подходящ за жилищно строителство. Да се намира в съседство с други вече населени сгради.
Купувам за мой клиент парцел в гр. София. Предпочита крайни райони. По възможност да е в близост до булевард. Бюджетът е до 150000 евро.
Купувам за мой клиент парцел в гр. София. Предпочита източни райони. Държи да е в регулация и да е подходящ за жилищно строителство.
Търся за мой клиент парцел или къща в гр. София. Предпочита в.з. Американски колеж, кв. Малинова долина и околните райони. Държи да е в регулация. Бюджетът е до 360000 евро.
Мой клиент търси да закупи парцел в кв. Малинова долина, кв. Витоша, ж.к. Студентски град или кв. Лозенец с РЗП до 2000 кв. м.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот в южни и източни райони. Парцелът да е около 2000 кв. м, с възможност за построяване на малка сграда.
Търся за закупуване парцел в зона със смесено предназначение. Да е лицев, в регулация и добра комуникация.
Имам клиент, за когото търся парцел за построяване на малка кооперация в кв. Малинова долина. Да е с правилна форма.