Вие търсите: Купувам парцел, град София, кв. Малинова долина
Търся за мой клиент парцел в гр. София. Предпочита южни райони, близо до околовръстен път. Държи да е в регулация.
Работя със сериозен и доказан инвеститор, който търси за закупуване парцел за построяване на жилищна сграда. Постижимото РЗП да е от 4000 до 7000 кв. м. Добра локация, асфалтов достъп и инфраструктура. ...
Купувам за мой клиент урегулиран поземлен имот в района на кв. Малинова долина, с достъп по асфалтов път, с разрешение за строеж.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот (УПИ) в кварталите Малинова долина, Витоша и Студентски град. Парцелът да е с площ около 700 кв. м.
Търся за мой клиент парцел в районите на Южната тангента на Околовръстен път: Малинова Долина, Студентски град, Драгалевци, Витоша, Манастирски ливади.
Търся за мой клиент парцел в гр. София. Предпочита районите около магазин Икеа и Околовръстен път. Държи да е в регулация. Бюджетът е до 70000 евро.
Купувам за мой клиент парцел за жилищно строителство в кв. Кръстова вада, Малинова долина и Студентски град - в близост до НСА, с плътност на застрояване поне 50 %.
Мой клиент търси да закупи парцел в кв. Малинова долина, кв. Витоша, ж.к. Студентски град или кв. Лозенец с РЗП до 2000 кв. м.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот в южни и източни райони. Парцелът да е около 2000 кв. м, с възможност за построяване на малка сграда.
Търся за закупуване парцел в зона със смесено предназначение. Да е лицев, в регулация и добра комуникация.
Имам клиент, за когото търся парцел за построяване на малка кооперация в кв. Малинова долина. Да е с правилна форма.