Вие търсите: Купувам парцел, град София, кв. Драгалевци
Имам клиент, който търси за закупуване парцел за построяване на къща в кварталите Бояна и Драгалевци. Достъпът да е по асфалтирана улица. Ако има денивелация да е лека.
Търся за свой клиент парцел за построяване на къща. Да има целогодишен достъп по асфалтирана улица. Да няма денивелация.
Имам клиент, който търси за закупуване парцел с панорама и гледка към планината, в кв. Бояна и кв. Драгалевци. Достъпът да е асфалтирана улица, да има ток, водопровод, газ в близост.
Имам клиент, който ще закупи апартамент с две или три спални и с голяма тераса. Също така разглежда и оферти за продажба в южни райони на парцел за строителство на жилищна сграда.
Купувам за мой клиент етаж от къща, самостоятелна къща или парцел в гр. София. Разглежда предложения за южни райони и квартали в подножието на Витоша.
Имам клиент, който търси парцел за построяване на къща в кварталите Бояна, Драгалевци, Симеоново. Да е на втора или трета линия от главен път. Може и със стара постройка.
ПАРЦЕЛ, кв. Драгалевци, ЦЕНА около € 230 000
Мой клиент търси да закупи парцел за построяването на къща в района на Драгалевци. Да е с добър достъп. Наличието на ток и вода са предимство.
Клиент на агенцията търси да закупи парцел в посочените райони. Разглежда, както свободни, така и парцели включващи стара постройка за разрушаване или ремонт.
Мой клиент търси да закупи парцел в град София. Разглежда предложения с площ около 500 кв. м и с цена до 60 000 евро.
Търся за мой клиент парцел за строителство в квартал Овча купел, с РЗП между 1500 и 3000 кв.м. Интерес представляват и парцели в Драгалевци от 500 до 2000 кв. м, подходящи за еднофамилни къщи.