Вие търсите: Купувам парцел, град София, в.з. Малинова долина
Мой клиент купува парцел в град София- Малинова долина, Симеоново, Драгалевци, предпочита да е над околовръстен път. Не е от значеине формата на парцела и да има виза, но е задължително в парцела да има ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Работя със сериозен и доказан инвеститор, който търси за закупуване парцел за построяване на жилищна сграда. Постижимото РЗП да е от 4000 до 7000 кв. м. Добра локация, асфалтов достъп и инфраструктура. ...
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот, с канализация, в южните райони на гр. София и в квартали в подножието на Витоша.
Търся за мой клиент парцел в гр. София. Предпочита южни райони, близо до околовръстен път. Държи да е в регулация.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот в района на в.з. Малинова долина, с разрешение за строеж.
Купувам за мой клиент парцел в регулация с готов архитектурен проект и разрешение за строеж, в близост до бул. Бистришко шосе.
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот (парцел) във в.з. Малинова долина. Парцелът да е с площ между 500 и 1000 кв. м.
Търся за мой клиент парцел в гр. София. Предпочита районите около магазин Икеа и Околовръстен път. Държи да е в регулация. Бюджетът е до 70000 евро.
Търся за мой клиент парцел в района на в.з. Малинова долина. Парцелът трябва да е в регулация, да има ток и вода.