Вие търсите: Купувам парцел, град София, в.з. Малинова долина
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот (парцел) във в.з. Малинова долина. Парцелът да е с площ между 500 и 1000 кв. м.
Търся за мой клиент парцел в района на в.з. Малинова долина. Парцелът трябва да е в регулация, да има ток и вода.
Мой клиент търси да закупи парцел на комуникативно място в посочените райони. Да бъде с площ около 1000 кв. м, ще се използва за жилищно строителство.
Работя със сериозен и доказан инвеститор, който търси за закупуване парцел за построяване на жилищна сграда. Постижимото РЗП да е от 4000 до 7000 кв. м. Добра локация, асфалтов достъп и инфраструктура. ...
Търся за мой клиент парцел в подножието на Витоша, Банкя или около язовир Искър. Клиентът иска парцел, който да е с разрешение за строеж и да е под наклон.
Мой клиент купува урегулиран поземлен имот в района на Малинова долина, с разрешение за строеж, с достъп по асфалтов път.
Търся за мой клиент парцел в регулация в кв. Малинова долина и околните. Площ около 1000 кв. м. Разполага с налични средства.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.