Вие търсите: Купувам парцел, град София, ж.к. Дружба 2
Мой клиент търси да закупи парцел в град София. Разглежда предложения с площ около 500 кв. м и с цена до 60 000 евро.
Парцел, Полигона, Дружба 1, 2, ЦЕНА около € 220 000
Купувам за мой клиент урегулиран поземлен имот (УПИ) в района на Дружба. Да е в съседство с бизнес сгради, магазини, жилищни сгради.
Парцел, ж.к. Дружба 2, ЦЕНА около € 220 000
Търся за мой клиент Урегулиран поземлен имот в източната част на града с лице на главен булевард. С приоритет разглежда района на бул. Копенхаген и бул. Цветан Лазаров.
Имам клиент, който търси да купи парцел за построяване на складова база. Предимство е да има голямо лице на асфалтирана улица. Комуникациите да са в близост.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот (УПИ) в южните райони на града. Парцелът да е с площ между 250 и 400 кв.м. Ще се използва за построяване на еднофамилна къща.
Купувам урегулиран поземлен имот (УПИ) в комуникативната част на града - Ботевградско шосе, Околовръстен път, бул. Владимир Вазов, кв. Люлин и ж.к. Сухата река. Парцелът ще се използва за строеж на складова ...
Търся за мой клиент парцел за покупка в Източните или Южните райони на града. Изискването е да е в регулация, да е на комуникативно и оживено място, да е подходящ за автомивка.
Мой клиент търси да закупи парцел със стара къща, с цел построяване на нова жилищна сграда. Предпочита да е на главна улица и да има добри градоустройствени показатели. Търсените райони са на кв. Левски ...
Търся в изброените райони парцели, подходящи за жилищно строителство. Клиентът ми е доказан строител, разполага с готови средства. С предимство разглеждаме имоти с удобен достъп и добра локация.