Вие търсите: Купувам парцел, град София, кв. Горна баня
Клиент търси да закупи парцел за еднофамилна къща в кв. Горна Баня в частта която е с изградена канализационна мрежа, прокарана газ и ток и вода в имота или в съседство на имота.
Търся за покупка на УПИ в гр. Горна Баня подходящо за построяване на еднофамилна къща. Изискването е имотът да е с изрядни документи, да е на асфалтирана улица.
Търся за покупка на парцел в кв. Горна Баня за построяване на еднофамилна къща. Изискванията са имотът да е с изрядни документи. Да се намира на асфалтова улица.
Търся за мой клиент парцел в кв. Овча купел, кв. Карпузица или кв. Княжево. Интерес представляват, както свободни, така и парцели включващи стара постройка за реновиране или парцели за индустриално застрояване.
Търся за мой клиент парцел в района на Овча купел, гр. София. Имотът да е подходящ за жилищно строителство. Желателно е да е с правилна форма и с добро местоположение.
Купувам за мой клиент урегулиран поземлен имот в комуникативен района. Желателно е да е в близост до главна улица или булевард.
Мой клиент търси да закупи парцел в град София. Разглежда предложения с площ около 500 кв. м и с цена до 60 000 евро.
Търся за мой клиент къща или парцел в кв. Горна баня или с. Банкя. Достъпът трябва да е добър. Бюджетът е до 200000 евро.