Вие търсите: Купувам парцел, град София, в.з. Американски колеж
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот на комуникативно място в гр. София. Да бъде с РЗП около 1500 кв. м, за построяване на малка кооперация.
Мой клиент търси да закупи парцел на комуникативно място в посочените райони. Да бъде с площ около 1000 кв. м, ще се използва за жилищно строителство.
Имам сериозен клиент, за когото търся парцел за построяването на къща във в.з. Малинова долина или кв. Малинова долина. Достъпът да е по асфалтова улица. Предимство е имотът да има виза за проучване и ...
Търся за мой клиент урегулиран парцел подходящ за жилищно строителство, с площ поне 1000 кв. м. Няма да бъдат разглеждани оферти в района на Люлин.
Търся за мой клиент парцел в подножието на Витоша, Банкя или около язовир Искър. Клиентът иска парцел, който да е с разрешение за строеж и да е под наклон.
Търся за мой клиент парцел в регулация в кв. Малинова долина и околните. Площ около 1000 кв. м. Разполага с налични средства.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент парцел в подножието на Витоша, в регулация и задължително с достъп по асфалтов път.
Частна обява
Търся парцел около 400м3.Ще се използва за построяване на автосервиз около 100м3.
Мой клиент търси да закупи парцел в град София. Разглежда предложения с площ около 500 кв. м и с цена до 60 000 евро.
Имам клиент, който търси за закупуване парцел във в.з. Американски колеж. Достъпът да е по асфалтирана улица и да е равен.
Имам клиент, който търси за закупуване парцел във в.з. Американски колеж, за построяването на къща. Достъпът да е по асфалтов път.
Работя с клиент, който търси за покупка парцел в района на в.з. Американски колеж. Да е подходящ за построяването на къща.
Търся за закупуване парцел в зона със смесено предназначение. Да е лицев, в регулация и добра комуникация.
Частна обява
Търсим парцели в гр. София срещу заплащане или обезщетение.
Частна обява
Атила Асет Меничмънт , търси места за застрояване срещу обещетение! assetmanagement@abv.bg