Вие търсите: Купувам парцел, град София, кв. Бояна
Нова
Търся за мой клиент парцел в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Държи да има възможност за достъп на тежкотоварни камиони. Бюджетът е до 150000 евро.
Мой клиент купува къща, парцел в град София- Бояна, Драгалевци, Симеоново. Задължително да е в регулация. Бюджетът за къща е 250 000Е.
Търся за мой клиент парцел в гр. София. Предпочита южни райони, близо до околовръстен път. Държи да е в регулация.
Купувам за мой клиент урегулиран поземлен имот в района на кв. Бояна, с панорамна гледка, в близост до целогодишно обитаеми къщи, с достъп по асфалтов път.
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот (парцел) в кв. Бояна. Парцелът да е с площ 600-800 кв. м и да се намира на тихо и по-отдалечено място от главна улица.
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот на комуникативно място в гр. София. Да бъде с РЗП около 1500 кв. м, за построяване на малка кооперация.
Частна обява
Търся парцел около 400м3.Ще се използва за построяване на автосервиз около 100м3.
Мой клиент търси да закупи парцел в град София. Разглежда предложения с площ около 500 кв. м и с цена до 60 000 евро.
Клиентът търси да закупи парцел за жилищно строителство срещу или в района на ул. Маринковица и ул. Симеон Радев до 160 000 евро.
Мой клиент търси да закупи парцел в град София. Разглежда предложения в регулация с площ около 2500 кв. м.
Търся да закупя парцел с правилна форма в кв. Бояна, за къща, или малка жилищна сграда с РЗП около 1100 кв. м. Желателно е да е с лице на улица и достъпът да не е тупик.
Търся да закупя парцел с правилна форма в кв. Бояна, за къща с РЗП около 1100 кв. м. Желателно е да е с лице на улица и достъпът да не е тупик. Клиентът, за който търся парцела, разполага с готови средства ...
Частна обява
Търсим парцели в гр. София срещу заплащане или обезщетение.
Частна обява
Атила Асет Меничмънт , търси места за застрояване срещу обещетение! assetmanagement@abv.bg