Вие търсите: Купувам парцел, град София, кв. Бояна
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да купи парцел в кв. Бояна, за построяването на еднофамилна къща. Бюджетът е до 120000 евро.
Имам клиент, който търси парцел за построяване на къща в кварталите Бояна, Драгалевци, Симеоново. Да е на втора или трета линия от главен път. Може и със стара постройка.
Имам клиент, който търси за закупуване на парцел в кв. Бояна, за построяване на къща. Да има комуникации и достъпа да е асфалтов път.
Имам клиент, който търси за закупуване парцел в кв. Бояна и кв. Драгалевци, подходящ се построяването на еднофамилна къща. Достъпът трябва да е по асфалтов път.
Имам клиент, който търси за закупуване на парцел в кв. Бояна. Достъпът да е асфалтов път. Да е равен, ако има денивелация да е лека. Предимство е да има виза.
Клиент на агенцията търси да закупи парцел в посочените райони. Разглежда, както свободни, така и парцели включващи стара постройка за разрушаване или ремонт.
Имам клиент, който търси да купи УПИ от 2000 до 6000 кв. м, за построяването на къща или малки жилищни сгради.
Купувам за мой клиент парцел в гр. София. Разглежда предложения в посочените райони. Държи да е в регулация.
Мой клиент търси да закупи парцел в град София. Разглежда предложения с площ около 500 кв. м и с цена до 60 000 евро.
Мой клиент търси да закупи парцел в град София. Разглежда предложения в регулация с площ около 2500 кв. м.
Търся да закупя парцел с правилна форма в кв. Бояна, за къща, или малка жилищна сграда с РЗП около 1100 кв. м. Желателно е да е с лице на улица и достъпът да не е тупик.
Търся да закупя парцел с правилна форма в кв. Бояна, за къща с РЗП около 1100 кв. м. Желателно е да е с лице на улица и достъпът да не е тупик. Клиентът, за който търся парцела, разполага с готови средства ...