Вие търсите: Купувам парцел, град София, кв. Бояна
Работя с клиент, който търси да закупи парцел за построяването на къща в близките райони около София. Да е в регулация и да има добър достъп по асфалтов път.
Мой клиент търси да закупи парцел в град София. Разглежда предложения с площ около 500 кв. м и с цена до 60 000 евро.
Купувам за мой клиент парцел за къща в гр. София. Разглежда предложения за посочените райони. Държи да е в регулация.
Търси равен парцел, подходящ за вилен имот, до 40 км. около София. Предпочита да е с построяка на него, за да използва партиди за ток и вода.
Имам клиент, който търси за закупуване парцел за построяване на къща в кварталите Бояна и Драгалевци. Достъпът да е по асфалтирана улица. Ако има денивелация да е лека.
Парцел, кв. Бояна, ЦЕНА около € 180 000
Имам клиент, който търси за закупуване на парцел в кв. Бояна, за построяване на къща. Възможно е да е с лека денивелация.
Имам клиент, който търси за закупуване парцел с панорама и гледка към планината, в кв. Бояна и кв. Драгалевци. Достъпът да е асфалтирана улица, да има ток, водопровод, газ в близост.
Парцел, кв. Бояна, ЦЕНА около € 550 000
Имам клиент, който търси за закупуване на парцел в кв. Бояна. Достъпът да е асфалтов път. Да е равен, ако има денивелация да е лека. Предимство е да има виза.
Парцел, кв. Бояна, При запитване
Мой клиент търси да закупи парцел в град София. Разглежда предложения в регулация с площ около 2500 кв. м.
Парцел, кв. Бояна, При запитване
Търся да закупя парцел с правилна форма в кв. Бояна, за къща, или малка жилищна сграда с РЗП около 1100 кв. м. Желателно е да е с лице на улица и достъпът да не е тупик.
Парцел, кв. Бояна, При запитване
Търся да закупя парцел с правилна форма в кв. Бояна, за къща с РЗП около 1100 кв. м. Желателно е да е с лице на улица и достъпът да не е тупик. Клиентът, за който търся парцела, разполага с готови средства ...