Вие търсите: Купувам парцел, град София, Център
ПАРЦЕЛ, Център, ЦЕНА около € 1 300 000
Работя с чуждестранна инвестиционна компания, която търси да закупи парцел за построяване на жилищна сграда. С приоритет се разглеждат предложения в близост до ул. Г.С Раковски, бул. Дондуков, ул. Будапеща ...
За мой клиент инвеститор, търся парцели за закупуване или за обезщетение за построяване на жилищна сграда. Възможно РЗП от 1500 до 3000 кв. м. Предпочитани райони са източни и южни.
ПАРЦЕЛ, ж.к. Зона Б-18, Център, ЦЕНА около € 300 000
Инвестиционна компания от Дания се интересува от парцели в центъра на София за построяването на жилищна сграда.
ПАРЦЕЛ, Център, ЦЕНА около € 400 000
Имам клиент, който търси за закупуване на парцел в центъра на града. Предимство е ако има виза. Може и частично обезщетение.
ПАРЦЕЛ, Център, ЦЕНА около € 300 000
Клиент на агенция Мирела, търси да закупи парцел в центъра на София за строителство на къща. Бюджетът е до 300000 евро.
Търся за мой клиент парцел в Централната част на София или в кв. Лозенец. Възможно е да има построена къща на него. Бюджетът е до 380000 евро.
Мой клиент търси да закупи парцел в кв. Малинова долина, кв. Витоша, ж.к. Студентски град или кв. Лозенец с РЗП до 2000 кв. м.
Работя с клиент, който търси да закупи парцел в идеален център, за построяване на жилищна сграда. Трябва да може да се постигне разгърната застроена площ от 1300 до 1600 кв. м. Предимство е да има виза.
Мой клиент търси да закупи парцел. Разглежда в централната част на София. Площ около 1000-1500 кв. м.
Работя с клиент, който търси парцел за жилищно строителство. Разглеждаме имоти с добра локация, в централната част и южните райони на София.
Имам клиент, за когото търся парцел в идеален център. Покупката е с цел построяване на офис и жилищна сграда с РЗП до 1300 кв. м.
Работя за инвеститор, който търси да закупи парцел в идеален център. Иска да построи малка бутикова сграда с РЗП от 1300 до 1600 кв. м. Предимство е да има виза.
Клиент купува за инвестиция стара къща с двор в центъра на града - за реновиране и за живеене. Интерес представляват също и парцели за застрояване.
Търся в изброените райони парцели, подходящи за жилищно строителство. Клиентът ми е доказан строител, разполага с готови средства. С предимство разглеждаме имоти с удобен достъп и добра локация.
Доказала се през годините строително-инвестиционна компания търси да закупи парцел за жилищно строителство. В идеалния център на столицата - с РЗП до 1200 кв. м, а в останалите посочени квартали - с РЗП ...