Вие търсите: Купувам парцел, град София, кв. Симеоново
Клиент, с когото работя, търси да купи парцел в гр. Банкя и планинските квартали на град София до посоченият бюджет.
Мой клиент търси да закупи парцел или стара къща до 80 000Е над 400кв.м. в кв. Драгалевци, Бояна, Симеоново, Киноцентър, Бояна и околните подобни, на планинско място.
Търся за мой клиент парцел в регулация за строителство на детска градина в горепосочените райони с бърз достъп до околовръстният път.
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот, с канализация, в южните райони на гр. София и в квартали в подножието на Витоша.
Мой клиент търси да закупи парцел за жилищно строителство за две двуфамилни къщи в крайните и спокойни райони на гр. София.
Търся за мой клиент урегулиран парцел подходящ за жилищно строителство, с площ поне 1000 кв. м. Няма да бъдат разглеждани оферти в района на Люлин.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот, като приоритетни райони са бул. Симеоновско шосе и Околовръстен път. Ще се разглеждат оферти, както за закупуване, така и срещу обезщетение.
Клиент на агенцията търси за покупка урегулиран поземлен имот в посочените райони, подходящ за жилищно строителство.
Търся за покупка урегулиран поземлен имот в кв. Симеоново, кв. Драгалевци и кв. Бояна. Клиентът ми е сериозен и има готови средства за покупката.
Купувам за мой клиент парцел в гр. София. Предпочита крайни райони. По възможност да е в близост до булевард. Бюджетът е до 150000 евро.
Търся за мой клиент парцел в гр. София. Предпочита кв. Княжево, кв. Овча купел, кв. Горна баня и околните райони. Държи да е в регулация.
Купувам за мой клиент урегулиран поземлен имот подходящ за жилищно строителство в по- хубавата част на град София.
Мой клиент търси парцел в регулация, за жилищно строителство, в кварталите Симеоново, Бояна, Драгалевци.
Мой клиент търси да закупи парцел в град София в района на кв. Симеоново с площ около 700 кв. метра.
Търся за покупка УПИ, с площ не по-малко от 500 кв. м в кв. Симеоново, гр. София. Задължително трябва да има бърз достъп до Околовръстен път и да има къщи наоколо, в които се живее целогодишно.