Вие търсите: Купувам парцел, град София, кв. Симеоново
Търся за мой клиент парцел в град София. Разглежда в подножието на Витоша. Парцелът да е в регулация, с лесен достъп, равен и с правилна форма, подходящ за промишлено строителство..
Мой клиент купува многостаен апартамент, ново строителство, в южните райони и кварталите в подножието на Витоша, за предпочитане - кв. Бояна, ж.к. Бъкстон и Павлово. Не се разглеждат оферти на последен ...
Търся за мой клиент парцел в гр. София. Предпочита кв. Симеоново, кв. Бояна и кв. Драгалевци. Бюджетът е до 100000 евро.
Мой клиент купува парцел в град София- Малинова долина, Симеоново, Драгалевци, предпочита да е над околовръстен път. Не е от значеине формата на парцела и да има виза, но е задължително в парцела да има ...
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот, с канализация, в южните райони на гр. София и в квартали в подножието на Витоша.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот с лице на асфалтов път, който да се намира в съседство с къщи и да има овощни дървета.
Купувам за мой клиент парцел в посочения район на комуиникативно място с лице н асфалтов път. Подходящ за строеж на еднофамилна къща.
Търся за мой клиент парцел в гр. София. Предпочита южни райони, близо до околовръстен път. Държи да е в регулация.
Мой клиент търси да закупи парцел в град София в района на кв. Симеоново с площ около 700 кв. метра.
Търся за покупка УПИ, с площ не по-малко от 500 кв. м в кв. Симеоново, гр. София. Задължително трябва да има бърз достъп до Околовръстен път и да има къщи наоколо, в които се живее целогодишно.