Вие търсите: Купувам парцел, град София
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся да закупя за мой клиент къща с двор или парцел в регулация, с площ около 1000 кв. м. Интерес представляват само предложения в районите Изток, Изгрев, Бояна, Драгалевци и Симеоново.
Търся за покупка на парцел в регулация в южната и югоизточната дъга над столицата. Да е с лице на асфалтов път и в регулация. Да е подходящ за построяването на две къщи близнак.
Работя с клиент, който търси да закупи парцел за построяването на къща в близките райони около София. Да е в регулация и да има добър достъп по асфалтов път.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент на агенцията търси в отбелязаните райони парцел подходящ за изграждането на автомивка - козметичен център за автомобили.
Парцел, кв. Горубляне, ЦЕНА около € 40 000
Купувам за мой клиент поземлен имот, подходящ за строеж на еднофамилна или двуфамилна къща. Парцелът да е равен и с правилна правоъгълна форма. Да има ток и вода. Клиентът ми разполага с налични средства ...
Мой клиент търси да закупи парцел в град София. Разглежда предложения с площ около 500 кв. м и с цена до 60 000 евро.
Купувам за мой клиент парцел за построяване на еднофамилна къща в гр. София. Разглеждат се предложения за южни квартали. По възможност да има ток и водопровод.
Парцел, кв. Симеоново, ЦЕНА около € 110 000
Търся за покупка УПИ, с площ не по-малко от 500 кв. м в кв. Симеоново, гр. София. Задължително трябва да има бърз достъп до Околовръстен път и да има къщи наоколо, в които се живее целогодишно.
Парцел, кв. Гео Милев, При запитване
Клиент на агенцията търси да закупи парцел подходящ за автосервиз. Разглеждат се с предимство имоти с лице на главна улица.
Парцел, кв. Горна баня, ЦЕНА около € 150 000
Клиент търси да закупи парцел за еднофамилна къща в кв. Горна Баня в частта която е с изградена канализационна мрежа, прокарана газ и ток и вода в имота или в съседство на имота.
Парцел, кв. Горна баня, ЦЕНА около € 120 000
Търся за покупка на УПИ в гр. Горна Баня подходящо за построяване на еднофамилна къща. Изискването е имотът да е с изрядни документи, да е на асфалтирана улица.
Парцел, кв. Драгалевци, ЦЕНА около € 230 000
Мой клиент търси да закупи парцел за построяването на къща в района на Драгалевци. Да е с добър достъп. Наличието на ток и вода са предимство.
Имам клиент, който търси за закупуване на парцел за построяване на жилищна сграда. С предимство се гледа района на Младост, но може и в други части на столицата.
Купувам за мой клиент парцел за къща в гр. София. Разглежда предложения за посочените райони. Държи да е в регулация.
Клиент на агенцията търси да закупи парцел за къща във вилна зона Бункера между 500-1000 кв. м. на изгодна цена.
Търси равен парцел, подходящ за вилен имот, до 40 км. около София. Предпочита да е с построяка на него, за да използва партиди за ток и вода.
Имам клиент, който търси за закупуване парцел за построяване на къща в кварталите Бояна и Драгалевци. Достъпът да е по асфалтирана улица. Ако има денивелация да е лека.
Парцел, кв. Княжево, ЦЕНА около € 90 000
Мой клиент търси да закупи парцел в регулация за жилищно строителство. Разглежда предложения само в кв. Княжево. Бюджетът е до 90 000 евро.