Вие търсите: Купувам многостаен, град София, ж.к. Младост 1
Купувам за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в кв. Дървеница и околните райони. Бюджетът е до 300000 евро.
Ексклузив
Мой клиент иска да закупи тристаен или четиристаен апартамент в горепосочените райони. Разглеждаме предложения в затворен комплекс, задължително с детска площадка, контролиран достъп с карти до комплекса, ...
Търся за мой клиент апартамент с поне три спални, над трети етаж, който или да е в сграда ново строителство с АКТ 15 или стара тухла, след ремонт, в много добро състояние. Задължително да има ТЕЦ.
Мой клиент търси да купи тристаен или многостаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали и да е в близост до удобен градски транспорт.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент в района, към който да има гараж или възможност за закупуване на такъв.
Търся за мой клиент 3- или 4-СТАЕН апартамент на тихо място в кв. Младост 4. Сградата трябва да е тухлена, построена след 2000 г. Отоплението трябва да е ТЕЦ.
Търся да закупя за мой клиент 3-СТАЕН или многостаен апартамент, монолитно строителство. Да се намира в района на ж.к. Младост. Имотът трябва да е в добро състояние.