Вие търсите: Купувам многостаен апартамент, град София, кв. Лозенец
Купувам за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения за централни квартали. Интересува се от ново строителство, след 2010г., с Акт 16.
Мой клиент търси да закупи апартамент в топ център или Долната част на Лозенец, задължително да е с асансьор.
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения за централни квартали и Лозенец. Интересува се от ново строителство, след 2000г., с Акт 16.
Купувам за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения само за кв. Лозенец и района около пл. Журналист. Бюджетът е до 250000 евро.
Купувам за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения за централни квартали. Интересува се от ново строителство, след 2010г., с Акт 16.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в Център. Желателно високи тавани, тиха улица, гледка към вътрешен двор.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент. Държи да е с добра локация, близост до спирките на градски транспорт. Може и да е за ремонт.
Търся за покупка за мои доверени клиенти апартамент с три спални и гараж в района на кв. Лозенец. Клиентите ми ще ползват кредит, като имат предварително одобрение. Млади хора със собствен бизнес.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН апартамент в центъра на София. Предимно се разглеждат апартаменти около Лъвов Мост.
Работя с клиент, за когото търся просторен апартамент в района на бул. Черни връх и Paradise Center. Трябва да е с минимум 2 спални.
Купувам просторен двустаен или тристаен апартамент в нова тухлена сграда. Интересувам се от имотите в централната част на града, като приоритетно разглеждам в района на кв. Оборище. Покупката на имота ...