Вие търсите: Купувам многостаен, град София
Нова
Мой клиент търси да купи апартамент в град София. Задължително е да има 3 обособени спални. Разглежда и къщи или етаж от къща.
Търся за мой клиент апартамент или къща с поне 2-3 спални. Aко е апартамент, да е на етаж над 2-ри. Ако е къща - да е в близост до градски транспорт.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Нова
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент в посочения район на комуникативно място. Разглеждат се всички предложения.
Мой клиент търси да купи многостаен апартамент в централната част на град София. Разпределението да включва 3 отделни спални, всекидневна с кухня, баня с тоалетна и още една тоалетна. Да се намира на ...
Мой клиент купува многостаен апартамент, ново строителство, в южните райони и кварталите в подножието на Витоша, за предпочитане - кв. Бояна, ж.к. Бъкстон и Павлово. Не се разглеждат оферти на последен ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да купи четиристаен или многостаен апартамент, подходящ за офис - между 200 и 250 кв.м. Да се намира в централната част на град София, на комуникативно място.
Търся да закупя за мои сериозни клиенти апартамент с площ от минимум 200 кв. м в нова сграда в посочените райони. Наличието на гараж е задължително. Бюджет около 300000 евро.
Търся за мой клиент многостаен апартамент с три самостоятелни спални, с по-високи тавани и на по-висок етаж. С приоритет ще с разглеждат оферти с югозападно или югоизточно изложение.
Търся за мой клиент многостаен апартамент, може и мезонет, в Зона Б-5, в близост до метростанция Опълченска. С гараж или възможност за закупуване на такъв в същата сграда.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да купи по-голям тристаен апартамент в южните райони на град София. За предпочитане да не е първи и последен етаж и да не е по-малко от 90 кв.м.
Търся за мой клиент многостаен апартамент ново строителство с големи спални и по възможност просторни тераси. С приоритет ще се разглеждат оферти в близост до спирки на обществен транспорт.
Търся за клиент многостаен апартамент в центъра на града. Задължително изискване на клиента е жилището да разполага с поне четири спални.
Купувам за мой клиент четиристаен, многостаен апартамент или офис, в представителна сграда с добре поддържани общи части. Желателно е да се намира на партер или първи етаж и да е подходящ за счетоводна ...
Купувам четиристаен или многостаен апартамент в района на ж.к. Младост 2 и Младост 3. Клиентът ми ще разглежда само тухлено строителство, с разрешение за ползване (АКТ 16). Имотът да е светъл, просторен, ...
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент в кв. Изток и старата част на кв. Лозенец. За предпочитане да е на по-висок етаж. Задължително с място за паркиране на две коли. Разглеждаме както ново, ...
Купувам многостаен апартамент в района на Докторски паметник и градинка Кристал, с просторни помещения и високи тавани. Разглеждат се оферти от втори етаж нагоре. Ако е над трети, задължително с асансьор.
Мой клиент търси да купи мезонет или многостаен апартамент в южните райони на град София. Предпочитани квартали са: ж.к. Борово, ж.к. Стрелбище, ж.к. Гоце Делчев и ж.к. Белите Брези. Не търси жилище под ...