Вие търсите: Купувам многостаен, град София
Търся за мой клиент 3-стаен, 4-стаен или МНОГОСТАЕН апартамент в добри райони, с удобен достъп до спирка на градски транспорт, аптека и денонощен магазин.
Търся за мой клиент апартамент, който да се предлага със съвременно обзавеждане. Ще използва лични средства и кредит. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти за жилища тип мезонет в района на ул. Тодор ...
Нова
Търся за мои клиенти, които са семейство с малко дете, тристаен или по-голям апартамент в посочените райони. Ще ползват кредит. Готови са да заплатят и повече при подходяща оферта.
Търся за мой клиент просторен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Яворов, кв. Редута и кв. Студентски град. Държи да има две спални. Бюджетът е до 150000 евро.
Търся да закупя за мои сериозни клиенти апартамент с площ от минимум 200 кв. м в нова тухлена сграда в посочените райони. За предпочитане без обзавеждане. Наличието на гараж е задължително. Бюджет около ...
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен или по-голям апартамент. Задължително да е на последен етаж и да разполага с гараж или парко място, до което да се стига без автомобилна платформа.
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в близост до семинарията. Без значение е обзавеждането. При добра оферта би заплатили по-висока цена.
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент (може и два двустайни обединени) в карето на бул. "Арсеналски", бул."Черни връх", ул. "Златен рог" и ул. "Богатица". Изискванията са да има паркомясто/гараж ...
Купувам за мой клиент 4-стаен или многостаен апартамент в идеален център. Бюджетът е до 300000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Манастирски ливади. Не желае последен етаж. Бюджетът е до 190000 евро.
Клиент на агенция Мирела иска да купи четиристаен апаратмент в южните арйони на град София - в района на Иван Вазов, Стрелбище, Борово. Разглеждат се имоти от втория етаж нагоре, за предпочитане с осигурено ...
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в участъка от бул. Александър Невски до СМГ. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в близост до бул. Васил Левски и ул. Г.С. Раковски.
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент, който може да е мезонет. Задължително изискване е да има панорамна гледка и голяма тераса. Плаща кеш.
Купувам за мой клиент просторен многостаен апартамент в гр. София. Предпочита районите до Медицинска академия. Бюджетът е до 160000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в централната част на гр. София, за предпочитане в близост до НДК.
Купувам за мой клиент четиристаен, многостаен апартамент или офис, в представителна сграда с добре поддържани общи части. Желателно е да се намира на партер или първи етаж и да е подходящ за счетоводна ...
Търся за мой клиент апартамент или къща с поне 2-3 спални. Aко е апартамент, да е на етаж над 2-ри. Ако е къща - да е в близост до градски транспорт.
Търся за мой клиент многостаен апартамент или мезонет в района на ж.к. Студентски град, с гараж или паркомясто. Желателно е да е близо до бул. Г. М. Димитров.
Купувам за мой клиент просторен апартамент в кв. Лозенец и Център. Държи да има поне три спални. Бюджетът е до 220000 евро.