Вие търсите: Купувам многостаен, град София
Търся за мой клиент многостаен апартамент в ж.к. Студентски град, на комуникативна локация. Ново строителство.
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент (може и два двустайни обединени) в карето на бул. "Арсеналски", бул."Черни връх", ул. "Златен рог" и ул. "Богатица". Изискванията са да има паркомясто/гараж ...
Мой клиент купува многостаен апартамент или мезонет, ново строителство в района на Бояна, Бъкстон и Павлово.
Търся за мой клиент голям апартамент с поне две спални и два санитарни възела в посочените квартали. Задължително изискване е сградата да е тухлена и да има асансьор, ако жилището е над 3-ти етаж. По ...
Търся за мой клиент апартамент с 3 спални, ново строителство. Застроената площ на имота трябва да е поне 140 кв. м.
Търся за мой доверен клиент апартамент с хубава панорамна гледка в центъра. Може да е както ново, така и старо строителство. Предпочитаните райони са около НДК, бул. Витоша, Докторски паметник, ул. Оборище.
Търся за мой клиент многостаен апартамент, може и мезонет, в Зона Б-5, в близост до метростанция Опълченска. С гараж или възможност за закупуване на такъв в същата сграда.
Търся да закупя апартамент с 3 спални в кв. Манастирски ливади, задължително в затворен комплекс. Наличието на паркомясто е предимство.
Търся за мой клиент офис в Южните райони на София - за предпочитане в близост до бул. България. Наличието на гараж или паркомясто е предимство, но не задължително условие.
Мой клиент търси да закупи апартамент с инвестиционна цел в централната част на града. Имотът трябва да е хубав и да се намира в поддържана и представителна сграда.
Купувам за мой клиент апартамент с площ около 200 кв. м в центъра на гр. София, Докторски паметник или Лозенец, в близост до метростанция.
Купувам за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент в гр. София. Предпочита квартали в източната част на град София.
Търся за покупка апартамент с една или две спални, строителство след 2004 г. в ценъра на столицата. Разглеждаме и предложения за имоти в сгради в строеж със срок на завършване до пролетта на 2019 г. От ...
Купувам за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент в гр. София. Предпочита квартали в подножието на Витоша, като с приоротет е Княжево. Бюджетът е до 100000 евро.
Търся за мой клиент апартамент или къща с поне 2-3 спални. Aко е апартамент, да е на етаж над 2-ри. Ако е къща - да е в близост до градски транспорт.
Купувам за мой клиент 4-стаен или многостаен апартамент в идеален център. Бюджетът е до 300000 евро.
Търся за мой клиент многостаен апартамент в районите Младост 3 и Младост 4. Задължително сградата да е тухлена, дори и по-старо строителство.
Търся за мой клиент голям апартамент - четиристаен или многостаен, в кв. Младост 3. Сградата да е тухлена, може и по-старо строителство.
Купувам за мой клиент четиристаен, многостаен апартамент или офис, в представителна сграда с добре поддържани общи части. Желателно е да се намира на партер или първи етаж и да е подходящ за счетоводна ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в квартали с бърз достъп до метростанция Г.М. Димитров. Сградата да е с АКТ 16.