Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, ж.к. Младост 3
Търся за клиент 2-стаен или маломерен 3-стаен апартамент в района Студентски град, бул. Г. М. Димитров и бул. Александър Малинов в близост до метростанция. За предпочитане след ремонт или в добро състояние.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в централната част на град София или в района на бул. Цариградско шосе. Да се предлага с обзавеждане.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Мой клиент търси 4-стаен апартамент само в Младостите до 170 000Е. Без значение дали е обзаведен или необзаведен.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в посочените райони, като с приоритет се разглеждат оферти в близост до бул. Ал. малинов и бул. Ал. Стамболийски.
Мой клиент търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в посочените райони. Предимно се разглежда строителство след 2000 г.
Търся за мой клиент голям апартамент с поне две спални и две бани /или поне два санитарни възела/ в посочените квартали. Задължително изискване е сградата да е тухлена и да има асансьор, ако жилището ...
Мой клиент търси да купи тристаен или четиристаен апартамент в град София. Разглежда предложения в посочените квартали, без първи етаж и ако е ново строителство с АКТ 14.
Мой клиент търси да купи тристаен или четиристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените райони.
Клиент търси да купи мезонет или многостаен апартамент в град София. Предпочитани квартали са: ж.к. Младост 2, ж.к, Студентски град, ж.к. Дианабад, ж.к. Мусагеница и кв. Дървеница. Разглежда тухлено строителство ...
Мой клиент купува 4-стаен апартамент в Младост 1А, 1, 2, 3 и 4. От 100кв. м нагоре. Да не е първи етаж и да не е последен. Желае да е тухла или панел. Иска да й изпращаме и оферти без акт 16. Може имота ...
Търся за мой клиент четиристаен апартамент в източните райони. Предложенията от вторичен пазар са с приоритет.
Търся за мой клиент 3- или 4-СТАЕН апартамент на тихо място в кв. Младост 4. Сградата трябва да е тухлена, построена след 2000 г. Отоплението трябва да е ТЕЦ.
Работя с клиент, за когото търся да закупя 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент, като с приоритет разглеждаме имоти в район Младост. Сградата да е построена след 1990 година.
Търся да закупя за мой клиент 3-СТАЕН апартамент монолитно строителство в района на ж.к. Младост. Жилището трябва да е в близост до метро и надземен транспорт.
Търся да закупя тристаен или многостаен апартамент монолитно строителство, в квартал Младост. Жилището не трябва да се нуждае от ремонт.
Мой клиент, който живее в ж.к. Младост 3, търси да закупи обзаведен и ремонтиран апартамент в същия район. Държи имотът да е в добро състояние. Да не е на първи или последен етаж. Наличието на гараж е ...
Търся за покупка апартамент с две или три спални, тухлено строителство. Предпочитани райони са Младост, Студентски град и Дървеница. Предпочитанията на клиента са за последен етаж. Апартаментът може да ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.