Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, Медицинска академия
Търся за мой клиент апартамент с 2 или 3 спални в Южните райони и Централна част на града. Може и къща в подножието на Витоша. Достъпът да е по асфалтирана улица.
Купувам за наш клиент тристаен, четиристаен апартамент в централната част на град София. Имотът да е с голяма всекидневна - поне 50 кв. м. Спалните да са просторни и светли.
Купувам за мой клиент четиристаен, многостаен апартамент в централната част на столицата. Имотът да е обзаведен, в добро състояние, задължително с разрешение за ползване (АКТ 16).
Мой клиент търси да закупи 4-стаен апартамент в Централни райони, около парк Заимов, Парк Център. Може да е за ремонт, с довършителни работи, необзаведен. Да има АКТ 16.
Клиент търси да купи четиристаен или многостаен апартамент в град София. Разглежда предложения ново строителство с/преди АКТ 16, или вторичен пазар.
Купувам тристаен или четиристаен апартамент, за мой клиент, в посочените райони, в близост до спирка на градски транспорт или метростанция.
Търся за клиент на агенция Мирела многостаен апартамент в източните райони на град София, за предпочитане кв. Изток. За предпочитане имотът да е на среден етаж и да е около 100 кв. м. Разглеждат се оферти ...
Купувам тристаен, четиристаен апартамент в централната част на град София. Имотът да е на по-нисък етаж. Може и да е необзаведен.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в централната част на град София или в района на бул. Цариградско шосе. Да се предлага с обзавеждане.
Мои клиенти търсят да закупят апартамент с две или три спални (може и етаж от къща). Предпочитани са районите в близост до центъра, като кв. Лозенец, кв. Иван Вазов, ж.к. Яворов, Докторски паметник и ...
Имам клиент, който търси да купи тристаен или четиристаен апартамент в идеален център на гр. София. Предпочита жилище за ремонт, но задължително в хубава сграда. Покупка с цел инвестиция.
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Предпочита районите в централната част на града. Държи да има три спални. Бюджетът е около 170000 евро.
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен апартамент или къща с поне две, три спални, в централната част на града. Aко е апартамент, да е над втори етаж. Ако е къща - да е в близост до градски транспорт.
Клиентът ми се интересува от покупка на имот за инвестиция. Идеален вариант е апартамент с две спални в кв. Иван Вазов и Хиподрума.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен мезонет. Задължително изискване е последен етаж и да има поне АКТ 15, на шпакловка и замазка.
Купувам за мой клиент 3-стаен мезонет в широкия център, на ул. Панагюрище, близо до ул. Г. С. Раковски и бул. Сливница.
Мой клиент търси да купи четиристаен или многостаен апартамент, подходящ за офис - между 200 и 250 кв.м. Да се намира в централната част на град София, на комуникативно място.
Мой клиент търси да купи многостаен апартамент в централната част на град София. Разпределението да включва 3 отделни спални, всекидневна с кухня, баня с тоалетна и още една тоалетна. Да се намира на ...