Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, кв. Лозенец
Търся за сериозен клиент, голям апартамент в кв. Лозенец, близо до Семинарията. Проявява интерес към жилище с три спални или възможност за обособяване на трета стая. Разглежда старо или ново строителство. ...
Мой клиент търси да закупи апартамент в горепосочените райони, желателно е етажа да е нисък, може и партер, но задължително с две спални. Желателно е общите части да са добре поддържани.
Купувам за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения за централни квартали. Интересува се от ново строителство, след 2010г., с Акт 16.
Мой клиент търси да закупи апартамент с три спални в тухлена сграда в посочените райони. Предпочета да е на шпакловка и замазка, а може и да е в по-стара тухлена сграда - за основен ремонт.
Имам клиент, който търси да закупи апартамент с три спални в Лозенец. Предпочита сградата да е ново строителство, апартаментът да е ремонтиран и обзаведен.
Търся за мой клиент апартамент в посочените южни и източни райони на гр. София. Търси се 3-стаен, който да може да се преустрои в 4-стаен, но може да се разгледат и предложения с две спални. Бюджет около ...
Мой клиент търси да закупи имот с две спални, ремонтиран, може и да е обзаведен, задължително до метростанция. Ако етажа е висок, задължително с асансьор.
Мой клиент търси да закупи апартамент в топ център или Долната част на Лозенец, задължително да е с асансьор.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения за централни квартали и Лозенец. Интересува се от ново строителство, след 2000г., с Акт 16.
Търся за мой клиент голям апартамент - тристаен с възможност за преустройство в четиристаен. Сградата да е тухлена, може и по-старо строителство, предпочита да не е за основен ремонт.
Купува 4 стаен или 3 стаен апартамент със самостоятелна кухня в избраните райони. Може да е за ремонт.
Търся за клиент на агенцията тристаен или четиристаен апартамент с просторни помещения /по възможност с три отделни стаи/ в посочените райони на гр. София. Предпочитат в района около Южен парк и по възможност ...
Търся за мой клиент голям апартамент - тристаен с възможност за преустройство в четиристаен. Сградата да е тухлена, може и по-старо строителство, но строена след 1980г, предпочита да не е за основен ремонт.
Клиент ана Мирела търси да закупи 4-стаен апартамент или редова къща с Акт 15 или Акт 16 в посочените квартали.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочитани квартали са Лозенец, Хиподрума, Гоце Делчев, Манастирски ливади, Витоша, Дианабад. Задължително сградата да е след 2000 г., по възможност ...
Мой клиент купува стойностен имот в широк център или долната част на кв. Лозенец. Жилището може да е е за ремонт.
Търся за мой клиент 4-стаен апартамент в топ центъра на град София, долната част на ж.к. Лозенец или Докторски паметник. Задължително да има паркомясто или гараж. Имотът може и да е за ремонт.
Клиент търси да закупи тристаен апартамент, в нова тухлена сграда, в кв. Лозенец. За предпочитане е по-висок етаж, като стаите трябва да са просторни и без скосявания.
Имам клиент, който търси да закупи четиристаен апартамент в Лозенец в близост до метростанция Европейски съюз. Предимство е възможността за закупуване на гараж или паркомясто.