Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, кв. Лозенец
Търся за мой клиент двустаен, тристаен или четиристаен апартамент за инвестиция в гр. София. Не желае северни райони. Бюджетът е до 1000 евро на кв. м.
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент на комуникативно място, в близост до метростанция. Разглеждат се и предложения над посочената цена.
Нова
Купувам за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в посочения квартал. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.
Нова
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент в кв. Лозенец, Изток и Изгрев. Важно е имотът да е над 100 кв.м в сграда ново строителство и задължително да има паркомясто или гараж.
Нова
Търся за мой клиент луксозен тристаен апартамент в затворен комплекс. Предпочита комплексът да е с разрешение за ползване и да се намира в район в полите на Витоша.
Мой клиент търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в централната част на града. Апартаментът може да бъде на шпакловка и замазка.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент в град София - без кв. Обеля и кв. Левски. Разглежда както ново строителство, така и вторичен пазар, но с добре поддържани общи части. Имота трябва ...
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в близост до семинарията. Без значение е обзавеждането. При добра оферта би заплатили по-висока цена.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Изток, кв. Изгрев, ж.к. Дианабад, кв. Мусагеница, кв. Лозенец. Няма претенции за обзавеждането. Бюджетът е до 260000 ...
Мой клиент търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в централната част на гр. София и в кв. Витоша.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент в кв. Лозенец, гр. София. Апартаментът да бъде напълно обзаведен. Трябва да има поне едно паркомясто.
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Лозенец. Държи да има възможност за закупуване на паркомясто или гараж. Бюджетът е до 180000 евро.
Мой клиент търси да закупи многостаен апартамент в района на кв. Докторски паметник. С приоритет разглеждаме предложения от старо строителство, с високи тавани и просторни помещения.
Купувам за мой клиент просторен апартамент в кв. Лозенец и Център. Държи да има поне три спални. Бюджетът е до 220000 евро.
Търся за мой доверен клиент апартамент с хубава панорамна гледка в центъра. Може да е както ново, така и старо строителство. Предпочитаните райони са около НДК, бул. Витоша, Докторски паметник, ул. Оборище.
Купувам за мои сериозни клиенти апартамент с две или три спални в кв. Лозенец или център. Жилището може да е за ремонт. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в близост до метростанции.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент (може и два двустайни обединени) в карето на бул. "Арсеналски", бул."Черни връх", ул. "Златен рог" и ул. "Богатица". Изискванията са да има паркомясто/гараж ...
Търся за мой клиент апартамент в кв. Лозенец, като предпочитан е районът около хотел Маринела. Разглеждаме предложения старо или ново строителство с разрешение за ползване. На нисък етаж.