Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, ж.к. Красно село
Купувам за мой клиент 4-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочита южни райони. Бюджетът е до 230000 евро.
Търся за мой клиент голям апартамент в Южните райони на столицата. Жилището да бъде с поне две спални. Предпочитаните квартали са Борово, Стрелбище, Бели брези, Хиподрума, Лагера, Красно село, Манастирски ...
Търся за мой клиент четиристаен апартамент във всички Южни райони, в затворен комплекс. Желателно е да е осигурена възможност за закупуване на паркомясто или гараж.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апарртамент в близост до бул. Цар Борис III. Гледаме приоритетно ново строителство с предстоящ АКТ 16 до края на годината. Желателно е да има възможност за ...
Имам клиент, който търси да закупи апартамент с три спални в Южни райони. Сградата да е тухлено строителство, може и в строеж, който ще приключи до края на годината.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в гр. София. Без северни райони. Държи да е обзаведен. Бюджетът е до 150000 евро.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент в тухлена сграда в посочените райони. Трябва да се намира на етаж над 3-ти и да има два санитарни възела. Задължително с гараж или паркомясто. Предимство имат жилища ...
Търся за мой клиент офис в Южните райони на София - за предпочитане в близост до бул. България. Наличието на гараж или паркомясто е предимство, но не задължително условие.
Сериозен клиент търси да закупи просторен тристаен или четиристаен апартамент в сграда ново строителство. Предпочита южните квартали на гр. София. Имотът да бъде с три самостоятелни спални. По възможност ...
Търся за мой клиент мезонет с три спални в района на Студентски град, на пешеходно разстояние от метростанция, подходящ за инвестиция.
Търся за мой клиент луксозен тристаен апартамент в затворен комплекс. Предпочита комплексът да е с разрешение за ползване и да се намира в район в полите на Витоша.
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен апартамент или мезонет в Центъра и Южните квартали. Апартаментът да има Акт 16, но може да е без довършителни работи.
Купувам ТРИСТАЕН апартамент/ЧЕТИРИСТАЕН апартамент, град София, Южни райони, Централна част
Информацията 310727 не е достъпна!
Купувам ТРИСТАЕН апартамент/ЧЕТИРИСТАЕН апартамент/многостаен, град София, Южни райони
Информацията 300893 не е достъпна!
Купувам ТРИСТАЕН апартамент/ЧЕТИРИСТАЕН апартамент, град София, Южни райони
Информацията 305706 не е достъпна!
Купувам ТРИСТАЕН апартамент/ЧЕТИРИСТАЕН апартамент, град София, Южни райони
Информацията 196742 не е достъпна!
Купувам ТРИСТАЕН апартамент/ЧЕТИРИСТАЕН апартамент, град София, Източни райони, Западни райони, Северни квартали...
Информацията 306770 не е достъпна!
Купувам ЧЕТИРИСТАЕН апартамент/МЕЗОНЕТ, град София, Южни райони
Информацията 93781 не е достъпна!
Купувам ТРИСТАЕН апартамент/ЧЕТИРИСТАЕН апартамент, град София, Южни райони
Информацията 304163 не е достъпна!
Купувам ЧЕТИРИСТАЕН апартамент/многостаен, град София, Южни райони
Информацията 291553 не е достъпна!