Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, кв. Иван Вазов
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в посочените квартали. Да има асансьор и да е в близост до Южен парк.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно посочените райони. Бюджетът е до 170000 евро.
Имам клиент, който търси да закупи многостаен апартамент с две или три спални и довършителни работи. По възможност в район с бърз достъп до Околовръстен път и бул. "Булгария".
Купувам четиристаен апартамент в южните райони на град София. С предимство се разглеждат предложения в затворен комплекс. Сградата да е тип ново строителство, задължително с разрешеие за ползване (АКТ ...
Клиент на агенция Мирела иска да купи четиристаен апаратмент в южните райони на град София. Имотът да включва три спални, две бани и голям хол. Наличието на място за паркиране ще се счита за голям плюс.
Клиентът ми се интересува от покупка на имот за инвестиция. Идеален вариант е апартамент с две спални в кв. Иван Вазов и Хиподрума.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Търся за клиент тристаен апартамент в централна градска част или южни райони, на комуникативно място, в близост до метростанция. Предпочита ново строителство, в напреднал етап, с възможност за закупуване ...
Купувам за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в гр. София. Предпочита централни и южни райони. Държи да е тухла. Разглежда и старо строителство. Бюджетът е до 130000 евро.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен мезонет. Задължително изискване е последен етаж и да има поне АКТ 15, на шпакловка и замазка.
Мой клиент търси да купи апартамент с три спални в южните райони на град София. Няма предпочитание дали е ново строителство или вторичен пазар, стига да е с АКТ 16.
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Витоша и южните райони около бул. България и бул. Симеоновско шосе.
Мой клиент търси тристаен или четиристаен апартамент в кв. Иван Вазов, в близост до Южен парк. Предимно се разглеждат обзаведени.
Търся да купя за мой клиент 4-стаен апартамент в ж.к. Борово , ж.к. Бъкстон, ж.к. Красна село и ж.к. Белите Брези. Предпочита да е на партер с двор. Разглежда само ново строителство.
Мой клиент търси да купи четиристаен или многостаен апартамент, подходящ за офис - между 200 и 250 кв.м. Да се намира в централната част на град София, на комуникативно място.
Мой клиент търси да купи многостаен апартамент в централната част на град София. Разпределението да включва 3 отделни спални, всекидневна с кухня, баня с тоалетна и още една тоалетна. Да се намира на ...
Търся за мой клиент голям апартамент с поне две спални и две бани /или поне два санитарни възела/ в посочените квартали. Задължително изискване е сградата да е тухлена и да има асансьор, ако жилището ...
Търся за мой клиент голям апартамент с поне две спални и два санитарни възела в посочените квартали. Задължително изискване е сградата да е тухлена и да има асансьор, ако жилището е над 3-ти етаж. По ...