Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, кв. Жилищна Група ЮЖЕН ПАРК
Търся за мой клиент апартамент с 2 или 3 спални в Южните райони и Централна част на града. Може и къща в подножието на Витоша. Достъпът да е по асфалтирана улица.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Търся за мой клиент апартамент в тухлена сграда след 2000г, който да е с хубава гледка и на по-висок етаж, като с приоритет се разглеждат оферти в района на зоопарка. Търси на шпакловка и замазка.
Клиент, с когото работя, търси да купи четиристаен или многостаен апартамент в посочените квартали. Интересува се от ново строителство с АКТ 16 или до половин година да вземе. Не по-малък от 110 кв.м. ...
Имам клиент, който търси да закупи тристайно жилище в кв. Жилищна Група Южен парк. По възможност апартаментът да е с довършителни работи и в нова сграда. Задължително само южно изложение!
Търся за клиент 2-стаен или маломерен 3-стаен апартамент в района кв. Лозенец или в близост до метростанции Европейски съюз - Витоша. За предпочитане след ремонт или в добро състояние.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в посочените квартали. Да има асансьор и да е в близост до Южен парк.
Търся за клиент на агенция Мирела многостаен апартамент в източните райони на град София, за предпочитане кв. Изток. За предпочитане имотът да е на среден етаж и да е около 100 кв. м. Разглеждат се оферти ...
Купувам тристаен, четиристаен апартамент в централната част на град София. Имотът да е на по-нисък етаж. Може и да е необзаведен.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в районите около Южния парк, който да се предлага след ремонт.
Купувам за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в гр. София. Предпочита централни и южни райони. Държи да е тухла. Разглежда и старо строителство. Бюджетът е до 130000 евро.
Мой клиент търси да закупи 4-стаен или многостаен апартамент в кв. Витоша, Дианабад, Малинова долина, Гео Милев, Дианабад, Изгрев, Изток, Кръстова вада, Младост 1А, 2, 3, 4, Редута, Хладилника, Яворов.
Мой клиент купува тристаен апартамент на ул. Кожух Планина - предпочитан район в кв. Лозенец, в близост до Южен парк, бул. Черни връх.
Мой клиент търси да купи четиристаен апартамент в град София. разглежда единствено в кв. Жилищна Група ЮЖЕН ПАРК.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони с цел инвестиция. Задължително изискване е застроената площ да е минимум 80кв. м. С приоритет ще се разглеждат оферти в района ...
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в южни райони или Център. Строителството да е тухлено или ЕПК.
Търся за мои клиенти 3-СТАЕН апартамент в Южните райони. Приоритетно разглеждаме жилища на последен етаж, с голяма тераса и хубава гледка.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент. Държи да е с добра локация, близост до спирките на градски транспорт. Може и да е за ремонт.