Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, кв. Манастирски ливади
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Имам клиент, който търси да закупи апартамент с три спални в Южни райони в близост до бул. България. Задължителна е възможността за закупуване и на гараж.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Разглеждат се предложения в различни етапи на строителство, вкл. и в начален етап.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочитани квартали са Лозенец, Хиподрума, Гоце Делчев, Манастирски ливади, Витоша, Дианабад. Задължително сградата да е след 2000 г., по възможност ...
Клиент на агенцията търси да закупи четиристаен апартамент с благоприятно изложение в кв. Манастирски ливади. Може да бъде в строеж, пусков срок през 2021 г.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в южни и източни райони на гр. София. Държи да е над 100 кв. м. Бюджетът е до 150000 евро.
Търся да закупя за клиент на агенцията тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни квартали. Важно условие е да има възможност за паркиране или предвидено ...
Клиент, с който работя, търси да закупи тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно южни райони, без кв. Манастирски ливади. Бюджетът е до 220000 евро.
Мой клиент търси да закупи многостаен апартамент в южната част на града. Задължително тухла с Разрешение за ползване (Акт 16). Желателно е да е с три спални и две бани (или поне два санитарни възела).
Мой клиент купува 4-стаен апартамент в Южни райони. Предпочита по-високи етажи, ново строителство с акт 15 или акт 16.
Коректен клиент на агенцията търси да закупи апартамент с две или повече спални, който да бъде в начален етап на строителство. Покупката ще бъде осъществена изцяло със собствени средства.
Имам клиент, който търси да закупи апартамент с три спални в Южни райони. За предпочитане е сградата да е ново строителство и в близост до бул. България.
Търся за мой клиент апартамент ново строителство задължително с АКТ 16. Сградата да е не повече от шест етажа и да е построена след 2008 г. Стаите в жилището трябва да са с правилна форма. редпочитан ...
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в южни райони или Център. Строителството да е тухлено или ЕПК.
Търся за мои клиенти 3-СТАЕН апартамент в Южните райони. Приоритетно разглеждаме жилища на последен етаж, с голяма тераса и хубава гледка.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент. Държи да е с добра локация, близост до спирките на градски транспорт. Може и да е за ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в южните райони на София. Предпочитан квартал е Борово. Разглеждаме предложения и в панелни сгради.
Мои клиенти търсят да закупят двустаен апартамент в Люлин. Предпочитат да е близо до метростанция и спирка градски транспорт.
Търся да закупя за мои клиенти, тристаен или четиристаен тухлен апартамент, в новопостроена сграда, по възможност с паркомясто. Предпочитам кв. Манастирски ливади - запад, близо до бул. България. Задължителни ...
Имам клиент, който търси голям апартамент в готова сграда, може без довършителни работи. С налични средства.