Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, кв. Захарна фабрика
Купувам за клиент на агенцията тристаен, четиристаен апартамент в района на кв. Захарна фабрика. Имотът може и да е неабзаведен.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Клиент търси да купи тристаен или четиристаен апартамент в кв. Захарна фабрика. С възможност за паркиране свободно в района.
Купувам за мой клиент 3-стаен или 4-стаен апартамент в ж.к. Красна поляна 1 и ж.к. Красна поляна 2. Разглежда предложения за тухлено, ЕПК и ПК строителство. Задължително да има АКТ 16 и отоплението да ...
Търся за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент. Държи да е с добра локация, близост до спирките на градски транспорт. Може и да е за ремонт.
Купувам за клиент 3-СТАЕН апартамент в западен район, тухлено строителство. Наличието на паркомясто или гараж е задължително. Да не е последен етаж.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в гр. София в близост до метростанция, около 90-100 кв. м и цена до 75 000 евро.