Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, кв. Дървеница
Купувам 4-стаен апартамент в източните квартали. Апартаментът може да е ново строителство или вторичен пазар, но задължително да има прилежащ гараж или 2 паркоместа.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в гр. София. Без северни райони. Държи да е обзаведен. Бюджетът е до 150000 евро.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в хубав квартал на гр. София. Държи да се намира в близост до метростанция. Бюджетът е до 200000 евро.
Търся за мой клиент голям апартамент (може и два съседни с възможност за обединяване), с две паркоместа или два гаража. Предпочитани са източните райони на гр. София без Дружба.
Мой клиент търси да закупи апартамент само в Дървеница и Мусагеница. Държи да е обзаведен и да не е на последен етаж.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент в кв. Дървеница, в нова сграда, напълно обзаведен и оборудван.
Работя с клиент, за когото търся тристаен, четиристаен апартамент или етаж от къща в старата част на кв. Дървеница. Ако етажът е по-висок, то сградата да е с асансьор. Строителството да е тухлено.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Младост 1 или в ж.к. Полигона. Строителството да е тухлено или в краен случай ЕПК.
Търся за мой клиент тухлен тристаен или четиристаен апартамент във всички части на Младост, Дървеница или Мусагеница.
Търся за клиент тристаен апартамент ново строителство в в кв. Дървеница. Предпочита да е на 2-ри или 3-ти етаж, с две бани и ТЕЦ отопление.
Търся за мой клиент мезонет с три спални в района на Студентски град, на пешеходно разстояние от метростанция, подходящ за инвестиция.
Мой клиент търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в източни райони на град София - за предпочитане в ж.к. Младост 1, 2, 3 или ж.к. Дианабад. Трябва да е в нова сграда, на етаж над 3-ти и ...
Търся да закупя 3- или 4-стаен апартамент в нова тухлена сграда, може и в строеж. Предпочитан район е кв. Манастирски ливади или другите квартали около бул. България, бул. Братя Бъкстон и ул. Тодор Каблешков. ...
Търся за клиент тристаен апартамент ново строителство в районите Студентски град и Манастирски ливади. Без първи и последен етаж.
Мой клиент търси да закупи четиристаен апартамент в източните райони на София. Може да се намира в Младост. Предпочита въртешна улица, на тихо място. Клиентът разполага с налични средства за покупката, ...
Търся за мой клиент четиристаен апартамент или тристаен с възможност за преустройство. Приоритетни са Източните райони, по-конкретно Младост. Отворен е за предложения и от други райони.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН, 4-СТАЕН апартамент или мезонет в гр. София. Предпочита райони в близост до метростанция (от Младост 1 до Опълченска). Може да е в строяща се сграда. Бюджетът е до 140000 евро.
Търся за мой клиент, 4-стаен апартамент ново строителство. Жилището да е в нова сграда, задължително с асансьор, разположена на комуникативно място, в близост до главни булеварди. Възможността за закупуване ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в Източни райони. Без предпочитания за типа строителство, стига състоянието на апартамента да е добро. Без първи и последен етаж.