Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, кв. Мотописта
Имам клиент, който търси да закупи многостаен апартамент с две или три спални и довършителни работи. По възможност в район с бърз достъп до Околовръстен път и бул. "Булгария".
Купувам четиристаен апартамент в южните райони на град София. С предимство се разглеждат предложения в затворен комплекс. Сградата да е тип ново строителство, задължително с разрешеие за ползване (АКТ ...
Клиент на агенция Мирела иска да купи четиристаен апаратмент в южните райони на град София. Имотът да включва три спални, две бани и голям хол. Наличието на място за паркиране ще се счита за голям плюс.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Търся за клиент тристаен апартамент в централна градска част или южни райони, на комуникативно място, в близост до метростанция. Предпочита ново строителство, в напреднал етап, с възможност за закупуване ...
Мой клиент търси да закупи 4-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от кв. Овча купел, Витоша, Бъкстон, Дружба.
Мой клиент търси да купи апартамент с три спални в южните райони на град София. Няма предпочитание дали е ново строителство или вторичен пазар, стига да е с АКТ 16.
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Витоша и южните райони около бул. България и бул. Симеоновско шосе.
Търся да купя за мой клиент 4-стаен апартамент в ж.к. Борово , ж.к. Бъкстон, ж.к. Красна село и ж.к. Белите Брези. Предпочита да е на партер с двор. Разглежда само ново строителство.
Мой клиент търси да купи тристаен или четиристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените райони.
Мой клиент търси да купи тристаен, четиристаен апартамент в южните райони и централната част на град София. Имотът да се намира между 2-ри и 5-ти етаж. Разглеждат се оферти ново строителство, може и в ...
Купувам за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в южните райони на гр. София. Желателно е жилището да разполага с фараж или паркомясто.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в южни райони или Център. Строителството да е тухлено или ЕПК.
Търся за мои клиенти 3-СТАЕН апартамент в Южните райони. Приоритетно разглеждаме жилища на последен етаж, с голяма тераса и хубава гледка.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент. Държи да е с добра локация, близост до спирките на градски транспорт. Може и да е за ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в южните райони на София. Предпочитан квартал е Борово. Разглеждаме предложения и в панелни сгради.
Мои клиенти търсят да закупят двустаен апартамент в Люлин. Предпочитат да е близо до метростанция и спирка градски транспорт.