Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, в.з. Беловодски път
Купувам за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно кв. Драгалевци и околните райони. Бюджетът е до 170000 евро.
Търся за мой клиент апартамент с 2 или 3 спални в Южните райони и Централна част на града. Може и къща в подножието на Витоша. Достъпът да е по асфалтирана улица.
Мой клиент търси да закупи четиристаен или многостаен луксозно обзаведен апартамент в полите на Витоша планина. Разглеждат се Драгалевци, Симеоново и Бояна.
Чуждастранна фирма търси да закупи имоти за инвестиция. Разглеждат различни имоти за покупка-търговски площи, жилищни имоти, нови сгради, офиси, парцели за строителство.
Мой клиент купува голям, луксозен апартамент с три спални в посочените райони. Предпочита да е на висок етаж и с панорамен изглед. Наличието на гараж или паркомясто е задължително условия.
Купувам за мой клиент 4-стаен или многостаен апартамент в централните и южни квартали. Разглежда тухла, панел и ЕПК. Задължително с АКТ 16.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в гр. София в близост до метростанция, около 90-100 кв. м и цена до 75 000 евро.
Купувам за мой клиент 3- или 4-стаен апартамент в квартали в подножието на Витоша: Кръстова вада, Бояна, Малинова долина, Драгалевци, Манастирски ливади - горна част, Витоша.