Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, Център
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в участъка от бул. Александър Невски до СМГ. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в близост до бул. Васил Левски и ул. Г.С. Раковски.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН апартамент в централната на град София, в района около 7-мо ОУ. Разглеждат се жилища над 130 кв.м.
Нова
Мой клиент търси да закупи четиристаен апартамент в централните части на гр. София, южни райони и квартали в подножието на Витоша.
Търся за мой клиент двустаен, тристаен или четиристаен апартамент за инвестиция в гр. София. Не желае северни райони. Бюджетът е до 1000 евро на кв. м.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в център на град София, около бул. Стефан Стамболов или бул. Христо Ботев.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в централната част на гр. София и в кв. Витоша.
Търся за мой клиент апартамент с две или три спални в Лозенец, Дианабад, Изток или Изгрев. За предпочитане са по-високи етажи, без скосавания, с гараж или възможност за допълнително закупуване на такъв.
Имам клиент, който търси да закупи с инвестиционна цел имот в центъра на града. Може да е апартамент или къща, предпочита да е за ремонт.
Мой клиент търси да закупи просторен четиристаен апартамент в Център, в близост до спирка на обществен транспорт. Разглеждаме предложения ново строителство и вторичен пазар.
Нова
Търся за мой клиент луксозен тристаен апартамент в затворен комплекс. Предпочита комплексът да е с разрешение за ползване и да се намира в район в полите на Витоша.
Нова
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочита идеален център. Не желае да е близо до шумен булевард.
Мой клиент търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в централната част на града. Апартаментът може да бъде на шпакловка и замазка.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи четиристаен обзаведен апартамент в района на кв. Редута, в близост до ул. Плачковски манастир, в сграда тухлено строителство.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в центъра, който може да е за ремонт. С приоритет разглежда оферти в района на Петте кьошета, Сточна гара и около бул. Александър Дондуков и сгради ...
Клиентът ми се интересува от покупка на имот за инвестиция. Идеален вариант е апартамент с две спални в централна част и близо до метростанция. Предпочитанията са към жилище, което се нуждае от капитален ...
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент в близост до ул. Георги С. Раковски и бул. Княз Александър Дондуков, в сграда с асансьор.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в централната част на София. Предпочита ново строителство, но ще разглежда и старо. Апартаментът трябва да е с минимум две спални и да не е за ремонт.
Мой клиент търси да закупи многостаен апартамент в района на кв. Докторски паметник. С приоритет разглеждаме предложения от старо строителство, с високи тавани и просторни помещения.