Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, ж.к. Студентски град
Търся за свой клиент апартамент с две или три спални в кв. Витоша или ж.к. Студентски град. Гледаме и предложения на шпакловка и замазка или за ремонт.
Имам клиент, който търси за закупуване на 4-ен апартамент, тухлено строителство след 2008 година. Да е с довършителни дейности, може и обзаведен.
Купувам за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в ж.к. Студентски град. Интересува се от ново строителство като сградата може да е в строеж. Склонен е да плати до 860 евро на кв. м.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент в източните райони. Предложенията от вторичен пазар са с приоритет.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент. Държи да е с добра локация, близост до спирките на градски транспорт. Може и да е за ремонт.
Мой клиент се интересува от закупуването на 4-стаен апартамент в ж.к. Студентски град или кв. Изток. Разглеждаме ново строителство.
Работя с клиент, за когото търся да закупя 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент, като с приоритет разглеждаме имоти в район Младост. Сградата да е построена след 1990 година.
Търся за покупка апартамент с две или три спални, тухлено строителство. Предпочитани райони са Младост, Студентски град и Дървеница. Предпочитанията на клиента са за последен етаж. Апартаментът може да ...
Търся за покупка апартамент с площ над 120 кв. м и цена под 850 евро/кв. м, тухлено строителство, в района на Студентски град и ж.к. Дианабад.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.