Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, ж.к. Слатина
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи 3-стаен или 4-стаен апартамент в горепосочените райони до посочената сума. Разглежда тухла, непреходен. Да е от 3ти нагоре. Без значение в какво състояние е апартамента. ...
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Купувам за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в кв. Редута и околните райони. Бюджетът е до 170000 евро.
Клиент, с когото работя търси четиристаен апартамент в източните райони на град София. Няма предпочитание за етаж и година на строителство. Важно е да има има асансьор и гараж към имота.
Мой клиент търси да закупи апартамент ново строителство 4-стаен или старо строителство 3-стаен в горепосочените райони. Няма значение дали е обзаведен или необзаведен.
Мой клиент търси да закупи 4-стаен апартамент в Централни райони, около парк Заимов, Парк Център. Може да е за ремонт, с довършителни работи, необзаведен. Да има АКТ 16.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент в района на бул. Шипченски проход и бул. проф. Цветан Лазаров. Може да е за ремонт.
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент, в близост до бул. Шипченски проход и бул. Проф. Цветан Лазаров.
Мой клиент търси да закупи два двустайни апартамента в една сграда един до друг или един четиристаен апартамент в района на Гео Милев. Тухлено строителство, да има асансьор и да не е на партерен етаж.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в централната част на град София или в района на бул. Цариградско шосе. Да се предлага с обзавеждане.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в района на Гео Милев, Яворов, Редута, в близо до ул. Блага Димитрова. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.
Купувам за клиент тристаен или четиристаен апартамент в източните райони на града, за предпочитане в Гео Милев или Редута. Видът на строителството няма значение. Последните етажи не представляват интерес.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони, който да е в тухлена сграда сграда след 2000г и по възможност да се предлага с обзавеждане.
Мой клиент търси да закупи 4-стаен или многостаен апартамент в кв. Витоша, Дианабад, Малинова долина, Гео Милев, Дианабад, Изгрев, Изток, Кръстова вада, Младост 1А, 2, 3, 4, Редута, Хладилника, Яворов.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН, 4-СТАЕН или многостаен апартамент в посочените квартали. Разглеждат се приоритетно оферти в завършен строеж.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент в източните райони. Предложенията от вторичен пазар са с приоритет.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент. Държи да е с добра локация, близост до спирките на градски транспорт. Може и да е за ремонт.
Купувам за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в ж.к. Слатина, кв. Гео Милев и кв. Редута, около ул. Велчо Атанасов. Разглеждаме ново тухлено строителство, на етаж между 2-ри и 5-ти. С гараж.
Работя с клиент, за когото търся да закупя 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент, като с приоритет разглеждаме имоти в район Младост. Сградата да е построена след 1990 година.
Търся за покупка апартамент с две или три спални, тухлено строителство. Предпочитани райони са Младост, Студентски град и Дървеница. Предпочитанията на клиента са за последен етаж. Апартаментът може да ...