Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, кв. Редута
Търся за клиент на агенцията апартамент в района на кв. Редута, Гео Милев, Слатина. Да е с поне три спални. Имотът да е в добро състояние, да не се нуждае от ремонт и да е готов за нанасяне.
Търся за мой клиент 3-стайно или 4-стайно жилище, с две самостоятелни стаи и два санитарни възела в кв. Редута. Желателно е жилището да е завършено тухлено строителство, но разглеждаме и такива в строеж. ...
Мой клиент търси да закупи 4-стаен или по-голям 3-стаен апартамент в сграда след 2000 година. Апартаментът може да е ново строителство на шпакловка и замазка, но задължително с акт 16.
Мой клиент търси да купи апартамент или мезонет с три и повече спални в централната част на гр. София, с бърз достъп до спирка на обществен транспорт. Разглеждат се предложения за обзаведени жилища. За ...
Мой клиент търси да купи 3-стаен апартамент или 4-стаен или мезонет с площ от 100-120 кв.м. За жилище, което е завършено и обзаведено бюджетът е 180 000 евро максимум. За нуждаещо се от ремонт или ново ...
Клиентът ми търси двустаен или тристаен апартамент, може мезонет. Бюджетът е около 100 000 Евро. Предпочитани са южните квартали и кв. Витоша. Целта е инвестиция и отдаване на имота под наем.
Търся за мой клиент голям апартамент с поне две спални и две бани /или поне два санитарни възела/ в посочените квартали. Задължително изискване е сградата да е тухлена и да има асансьор, ако жилището ...
Търся за мой клиеннт четиристаен или многостаен апартамент в посочените квартали на гр. София. Предпочита да е над 3-ти етаж. Разглеждат се предложения и за основен ремонт.
Търся за мой клиент голям апартамент с поне две спални и два санитарни възела в посочените квартали. Задължително изискване е сградата да е тухлена и да има асансьор, ако жилището е над 3-ти етаж. По ...
Клиент на Мирела търси 4-стаен апаратмент в търсените райони. Може на първи етаж, но не на последен, ТЕЦ, асансьор и задължително гараж към апартамента.
Търся за клиенти на агенцията четиристаен апартамент на по-висок етаж в отбелязаните райони. С предимство се разглеждат жилища готови за нанасяне, без необходимост от ремонт.
Търся за клиент на агенцията четиристаен апартамент в района на кварталите Гео Милев и Редута. Разглеждат се предложения за напълно завършени жилища, готови за нанасяне.
Търся за клиенти на агенцията апартамент с 3 спални в района на кварталите Гео Милев и Редута. Бюджетът е до 175000 евро.
Търся за мой клиент 4-стаен апартамент ново строителство с Акт 16. Предпочита източните райони. Жилището може да бъде и маломерно. Без последен етаж.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН, 4-СТАЕН или многостаен апартамент в посочените квартали. Разглеждат се приоритетно оферти в завършен строеж.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент в източните райони. Предложенията от вторичен пазар са с приоритет.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент. Държи да е с добра локация, близост до спирките на градски транспорт. Може и да е за ремонт.
Купувам за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в ж.к. Слатина, кв. Гео Милев и кв. Редута, около ул. Велчо Атанасов. Разглеждаме ново тухлено строителство, на етаж между 2-ри и 5-ти. С гараж.
Работя с клиент, за когото търся да закупя 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент, като с приоритет разглеждаме имоти в район Младост. Сградата да е построена след 1990 година.
Търся за покупка апартамент с две или три спални, тухлено строителство. Предпочитани райони са Младост, Студентски град и Дървеница. Предпочитанията на клиента са за последен етаж. Апартаментът може да ...