Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София, кв. Овча купел
Имам клиент, който търси да закупи многостаен апартамент с две или три спални и довършителни работи. По възможност в район с бърз достъп до Околовръстен път и бул. "Булгария".
Купувам четиристаен апартамент в южните райони на град София. С предимство се разглеждат предложения в затворен комплекс. Сградата да е тип ново строителство, задължително с разрешеие за ползване (АКТ ...
Купувам за клиент тристаен или четиристаен апартамент в източните райони на града, за предпочитане в Гео Милев или Редута. Видът на строителството няма значение. Последните етажи не представляват интерес.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Търся за клиент тристаен апартамент в централна градска част или южни райони, на комуникативно място, в близост до метростанция. Предпочита ново строителство, в напреднал етап, с възможност за закупуване ...
Клиент на МИРЕЛА се интересува се от тристаен или четиристаен апартамен до 1 100Екв.м в района на кв. Овча купел, Павлово и Бъкстон. Ново строителство след 2000г., може да е преди АКТ16. Без 1ви етаж.
Мой клиент търси четиристаен апартамент, ново строителство, в град София. Разглежда в етап на строеж, с 3 спални и в посочените квартали.
Мой клиент търси да купи тристаен или четиристаен апартамент в посочените райони, в близост до парк. С предимство се разглеждат имоти с довършит. работи.
Мой клиент търси да купи тристаен или четиристаен апартамент в град София. Разглежда предложения в посочените квартали, без първи етаж и ако е ново строителство с АКТ 14.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, ново строителство с или пред Акт 16 в град София. Разглежда в кв. Овча купел.
Мой клиент търси да купи тристаен или четиристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените райони.
Мой клиент търси да купи тристаен, четиристаен апартамент в южните райони и централната част на град София. Имотът да се намира между 2-ри и 5-ти етаж. Разглеждат се оферти ново строителство, може и в ...
Купувам за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в южните райони на гр. София. Желателно е жилището да разполага с фараж или паркомясто.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в южни райони или Център. Строителството да е тухлено или ЕПК.
Мой клиент търси да закупи 4-СТАЕН апартамент в ж.к. Люлин, кв. Овча купел, кв. Западен парк, ж.к. Илинден, ж.к. Света Троица или ж.к. Надежда.
Търся за мои клиенти 3-СТАЕН апартамент в Южните райони. Приоритетно разглеждаме жилища на последен етаж, с голяма тераса и хубава гледка.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент. Държи да е с добра локация, близост до спирките на градски транспорт. Може и да е за ремонт.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН или 4-СТАЕН в старата част на кв. Овча купел с красива гледка, тухлено строителство. Разглежда обзаведени и необзаведени.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в южните райони на София. Предпочитан квартал е Борово. Разглеждаме предложения и в панелни сгради.