Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Искам да купя за наш клиент четиристаен, многостаен апартамент в кварталите Бояна, Драгалевци, Симеоново и кв. Манастирски ливади - запад. Разглеждат се оферти ново строителство, с разрешение за ползване ...
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент в кв. Лозенец, Изток и Изгрев. Важно е имотът да е над 100 кв.м в сграда ново строителство и задължително да има паркомясто или гараж.
Търся за мой клиент двустаен, тристаен или четиристаен апартамент за инвестиция в гр. София. Не желае северни райони. Бюджетът е до 1000 евро на кв. м.
Мой клиент търси да купи четиристаен апартамен в кв. Жилищна Група Южен парк. Наличието на подземно паркомясто е предимство.
Търся за мой доверен клиент апартамент с хубава панорамна гледка в центъра. Може да е както ново, така и старо строителство. Предпочитаните райони са около НДК, бул. Витоша, Докторски паметник, ул. Оборище.
Купувам за мои сериозни клиенти апартамент с две или три спални в кв. Лозенец или център. Жилището може да е за ремонт. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в близост до метростанции.
Търся за мой клиент голям апартамент с поне две спални и два санитарни възела в посочените квартали. Задължително изискване е сградата да е тухлена и да има асансьор, ако жилището е над 3-ти етаж. По ...
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в участъка от бул. Александър Невски до СМГ. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в близост до бул. Васил Левски и ул. Г.С. Раковски.
Мой клиент търси да закупи просторен четиристаен апартамент, с лесен достъп до спирка на обществен транспорт в кв. Горна баня и Овча купе. Предпочита ново строителство, но се разглеждат и предложения ...
Мой клиент търси да закупи четиристаен апартамент в сграда, която може да е в начален етап на строеж. Интересува се от проекти в ж.к. Сухата река.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН апартамент в централната на град София, в района около 7-мо ОУ. Разглеждат се жилища над 130 кв.м.
Мой клиент търси да закупи четиристаен апартамент или мезонет в района на кв. Симеоново, кв. Драгалевци, кв. Павлово и ж.к. Бъкстон.
Мой клиент търси да закупи четиристаен апартамент в централните части на гр. София, южни райони и квартали в подножието на Витоша.
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент в посочените квартали, в близост до метростанция. С предимство се разглеждат предложения с гараж или паркомясто.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в център на град София, около бул. Стефан Стамболов или бул. Христо Ботев.
Търся за мои сериозни клиенти апартамент е три спални в представителна тухлена сграда в жк. Изток, Изгрев, Гео Милев
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент, който да е необзаведен. Клиентът разглежда старо строителство. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в близост до бул. Цар Борис III.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Изток, кв. Изгрев, ж.к. Дианабад, кв. Мусагеница, кв. Лозенец. Няма претенции за обзавеждането. Бюджетът е до 260000 ...