Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София
Клиент на агенцията търси да закупи просторен тристаен или четиристаен апртамент ново строителство в посочените райони, като се разглеждат Южните квартали. Да е със застроена площ, невключваща терасите ...
Купувам за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за ж.к. Люлин. Бюджетът е до 110000 евро.
Клиент на Мирела търси 4-стаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Интересуват го два апартамента в една сграда.
Клиент ана Мирела търси да закупи 4-стаен апартамент или редова къща с Акт 15 или Акт 16 в посочените квартали.
Купувам за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения за централни квартали. Интересува се от ново строителство, след 2010г., с Акт 16.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиентка на Мирела търси да закупи 4-стаен апартамент в кв. Бъкстон. Сградата трябва да има Акт 16. Да има възможност за закупуване на гараж или паркомясто.
Клиент на Мирела търси 4-стаен апартамент приоритетно в кв. Гео Милев или кв. Редута /около парка/ - ново строителство, може и в начален етап от доказан строител. Желаят да закупят ПМ/ гараж.
Клиент на Мирела търси 4-стаен апартамент в посочените райони. Важно условие е среден етаж, добър изглед.
Търся за мой клиент апратамент с две спални в района на Младост. Предпочита по-голяма квадратура и просторни помещения. Може за ремонт.
Клиент на Мирела търси 4-стаен апартамент в нова сграда, находяща се в Младост. Може и в по-начален етап на строителство. Би разгледала и други квартали на гр. София ако имат наблизо спирка на метро.
Мой клиент търси да закупи апартамент в горепосочените райони, желателно е етажа да е нисък, може и партер, но задължително с две спални. Желателно е общите части да са добре поддържани.
Клиент на агенцията търси да закупи четиристаен апартамент в център или широк център в нова сграда с Акт 16.
Клиент на Агенция Мирела купува 3-стаен апартамент, тухлено строителство. Разглеждат се предложения само в кв.Редуда.
Купувам за клиент на агенцията тристаен или четиристаен апартамент в кв. Драгалевци. Възможно е да е от сграда тип затворен комплекс. Бюджетът е до 150000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Лукс имот
Купува 3-стаен или 4-стаен апартамент в кв. Лозенец. Разглеждат се предложения на по-висок етаж, добро изложение.
Клиент на Мирела купува тристаен или четиристаен апартамент в кв. Лозенец и район Център, около СМГ.
Търся за мой клиент апартамент в посочените южни и източни райони на гр. София. Търси се 3-стаен, който да може да се преустрои в 4-стаен, но може да се разгледат и предложения с две спални. Бюджет около ...
Клиент на Мирела търси 4-стаен апартамент в посочените райони. С възможност за покупка на гараж. Търси среден етаж.