Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град София
Нова
Търся за мой клиент многостаен апартамент ново строителство, по възможност обзаведен. Ще се гледат оферти само в Манастирски ливади.
Нова
Купувам за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент в гр. София. Предпочита квартали в подножието на Витоша, като с приоротет е Княжево. Бюджетът е до 100000 евро.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент в кв. Симеоново, на комуникативно място, в близост до спирка на градски транспорт. Може и тип мезонет.
Търся за мой клиент офис в Южните райони на София - за предпочитане в близост до бул. България. Наличието на гараж или паркомясто е предимство, но не задължително условие.
Мой клиент търси да закупи 4-СТАЕН апартамент в центъра на град София. Разглежда предложения с площ около 130 кв. м.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в кварталите до Медицинска академия, Иван Вазов, Белите брези и Стрелбище. Сградата трябва да е тухлена. Наличието на паркомясто или гараж не е ...
Купувам за мой клиент четиристаен обзаведен апартамент в кв. Манастирски ливади, в близост до ул. Тодор Каблешков.
Търся за мой клиент апартамент или къща с поне 2-3 спални. Aко е апартамент, да е на етаж над 2-ри. Ако е къща - да е в близост до градски транспорт.
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент (може и два двустайни обединени) в карето на бул. "Арсеналски", бул."Черни връх", ул. "Златен рог" и ул. "Богатица". Изискванията са да има паркомясто/гараж ...
Търся аз мой клиент многостаен апартамент в Младост в ж.к. Младост 3. Сградата да е монолитно строителство.
Купувам за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочита идеален център. Държи да не е на шумно място, да не е на първи и последен етаж и отоплението да е на ТЕЦ. Бюджетът е до 200000 ...
Купувам за сериозен клиент апартамент с две спални и задължително с гараж или паркомясто в посочените райони. Предпочита завършено строителство с Разрешение за ползване, но приема и предложения за сгради ...
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апарртамент в близост до бул. Цар Борис III. Гледаме приоритетно ново строителство с предстоящ АКТ 16 до края на годината. Желателно е да има възможност за ...
Мой клиент търси да закупи напълно завършен апартамент. Желателно е да има паркомясто. Приоритетно се разглеждат оферти в Южни райони.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент ново строителство в районите Студентски град, Малинова долина, Витоша.
Мой клиент търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в близост до бул. Владимир Вазов, недалеч от бъдеща метростанция. Сградата да бъде тухлена.
Търся за мой клиент апартамент с поне 2 спални в района на квартал Изток. Разглеждаме с предимство напълно обзаведени жилища без нужда от ремонт.
Купувам 4-стаен апартамент в източните квартали. Апартаментът може да е ново строителство или вторичен пазар, но задължително да има прилежащ гараж или 2 паркоместа.
Търся да закупя за мой клиент апартамент с три спални, ново строителство, в района на Младост. Предпочита да е на етаж между 3-ти и 6-ти.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент в тухлена сграда в посочените райони. Трябва да се намира на етаж над 3-ти и да има два санитарни възела. Задължително с гараж или паркомясто. Предимство имат жилища ...