Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Люлин 10
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в горепосочените райони. Без значение какво е строителството. Важно е да е в близост до метростанция.
Клиент на МИРЕЛА търси обзаведен или необзаведен, едностаен или двустаен апартамент в ж.к. Люлин (от 2-10). Без предпочитание за етаж.
Търся за реален клиент 3 стаен апартамент в Люлин, до метростанция. Интерес представляват жилища в монолитно строителство или ЕПК, между трети и девети/ но не последен / етаж.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в западни и северни квартали, като важни условия за него е да не е на първи етаж и да е старо строителство.
Купувам двустаен или тристаен апартамент в западните райони на град София. Задължително с разрешение за ползване (АКТ 16). Апартаментът може и да е за ремонт. Покупката ще е с кредит.
Мой клиент купува 3-стаен в ж.к. Люлин - Център, ж.к. Люлин 1, ж.к. Люлин 2, ж.к. Люлин 3, ж.к. Люлин 4, ж.к. Люлин, ж.к. Люлин 6, ж.к, Люлин 7, ж.к. Люлин 8, ж.к. Люлин 9, ж.к. Люлин 10. Може тухла, ...
Търся двустаен или тристаен апартамент в северните квартали на града. Сградата да е тухлена, може и без АКТ 16, но да не е на партер.
Търся да закупя за мой клиент голям тристаен апартамент. Предпочита монолитно строителство, както и по-тих район в западната част на града.
Търси тристаен обзаведен или необзаведен апартамент до 90 000Е. в райони в близост до метростанция. Без партерен етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Люлин и околните райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Мой клиент търси да закупи тристаен необзаведен апартамент в Люлин 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,Люлин-Център до 80000Е.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент, може и мезонет, в посочените квартали, като предпочитан е ж.к. Банишора.
Мой клиент търси да закупи тристаен полуобзаведен апартамент в гр. София, кв. Люлин - всички части до 90 000Е.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в Люлин. Може обзаведен или необзаведен. Може тухла, панел и ЕПК.
Мой клиент търси да къпи тристаен апартамент в ж.к. Люлин, в близост до бул. Захари Стоянов. Предимно се разглеждат обзаведени.
Мой клиент купува 3-стаен апартамент, няма значение в кой квартал, но да има метростанция в близост. Може тухла, панел и ЕПК.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в ж.к. Банишора, ж.к. Зона Б-18, ж.к. Зона Б-19, ж.к. Зона Б-4, ж.к. Зона Б-5, ж.к. Люлин - Център, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, ж.к. Надежда 1, 2, 3, 4. Разглежда ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Люлин 10. Бюджетът е до 100000 евро.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Люлин. Бюджетът е до 75000 евро.