Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Люлин 9
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент близо до метростанция. Трябва да бъде строителство след 2010-та година и да не се нуждае от голям ремонт.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в близост до метростанция. Ако е на първи етаж, да е над гаражи. Бюджет 65000 евро - заплащане с лични средства.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в района на ж.к. Люлин 10. За предпочитане да е обзаведен и в близост до метростанция.
Частна обява
Търся апартамент двустаен или тристаен ново строителство на шпакловка и замазка с акт 16,от строител или собственик.Ако е чрез посредник или брокер да е без комисионна от купувача.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в хубав квартал на гр. София. Държи да се намира в близост до метростанция. Бюджетът е до 200000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент с възможност за преустройство в тристаен или вече преустроен такъв. В близост до метростанция. Без 1-ви и последен етаж и с поне един балкон/тераса.
Търся за клиент двустаен или тристаен апартамент в Люлин от 6-та до 10-та част. Предпочитанията са към панелно строителство.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Може да е както старо, така и ново строителство, тухла, ЕПК или панел. Бюджетът е до 73000 евро.
Работя с клиент, за когото търся 2-стаен апартамент ново строителство. Разглеждаме различни райони, без крайните квартали. Цената да е до 700 евро на кв. м. Може имотът да е без Акт 16.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в близост до училище и детска градина, във всички столични райони с изключение на южните.
Търся з мой клиент тристаен апартамент в ж.к. Люлин 10 или близките райони. Не е задължително да е обзаведен. Без първи и последен етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент на нисък етаж. Да не се намира в някой от кварталите на Околовърстен път.
Купувам за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Люлин. Бюджетът е до 70000 евро. Може и панелно строителство.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в ж.к. Люлин 3, с лесен достъп до Околовръстен път, в близост до училище и детска градина.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в сграда монолитно строителство в района на кв. Западен парк и ж.к. Люлин.
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент в източните райони на гр. София. Приоритетно разглеждаме предложения в ж.к. Младост. Ако е ново строителство, сградата трябва да е с Акт 16. Допуска се и панелно ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент на комуникативно място в град София. Наблизо да има спирка на градски транспорт или метростанция.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в ж.к.Люлин, без значение в коя част. Държи на ново строителство.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент тухлено или ЕПК строителство. Застроената площ да не е по-малко от 75-80 кв. м. Спалните да са с добра големина.
Купувам за мой клиент апартамент с две спални до зададения бюджет. Мястото да е комуникативно, близо до метро.