Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Люлин 3
Купувам за мой клиент 3-тристаен или 4-стаен апартамент, ново строителство, в близост до метро. Разглеждат се посочените квартали.
Клиент търси да закупи апартамент в западните райони на град София. Разглежда предложения с АКТ 16 и готови за живеене, без първи и последен етаж, тухлено строителство. Задължително с балкон.
Търся за мой клиент маломерен двустаен апартамент във всички райони на гр. София, без района на бул. Ботевградско шосе и бул. Владимир Вазов. Апартамента трябва да е на етап ''довършителни работи''. Важно ...
Търся за мой клиент апартамент ново строителство в ж.к Люлин. Необходимо е сградата да се намира в близост до спирки на градски транспорт.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в ж.к. Банишора, ж.к. Зона Б-18, ж.к. Зона Б-19, ж.к. Зона Б-4, ж.к. Зона Б-5, ж.к. Люлин - Център, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, ж.к. Надежда 1, 2, 3, 4. Разглежда ...
Клиент, с когото работя, търси да купи тристаен апартамент в ж.к. Люлин. Разглежда готови жилища. Желае спалните да са големи и жилището да не е на първи или на последен етаж.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в горепосочените райони. Без значение какво е строителството. Важно е да е в близост до метростанция.
Клиент на МИРЕЛА търси обзаведен или необзаведен, едностаен или двустаен апартамент в ж.к. Люлин (от 2-10). Без предпочитание за етаж.
Търся за реален клиент 3 стаен апартамент в Люлин, до метростанция. Интерес представляват жилища в монолитно строителство или ЕПК, между трети и девети/ но не последен / етаж.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в западни и северни квартали, като важни условия за него е да не е на първи етаж и да е старо строителство.
Купувам двустаен или тристаен апартамент в западните райони на град София. Задължително с разрешение за ползване (АКТ 16). Апартаментът може и да е за ремонт. Покупката ще е с кредит.
Мой клиент купува 3-стаен в ж.к. Люлин - Център, ж.к. Люлин 1, ж.к. Люлин 2, ж.к. Люлин 3, ж.к. Люлин 4, ж.к. Люлин, ж.к. Люлин 6, ж.к, Люлин 7, ж.к. Люлин 8, ж.к. Люлин 9, ж.к. Люлин 10. Може тухла, ...
Търся двустаен или тристаен апартамент в северните квартали на града. Сградата да е тухлена, може и без АКТ 16, но да не е на партер.
Търся да закупя за мой клиент голям тристаен апартамент. Предпочита монолитно строителство, както и по-тих район в западната част на града.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент. Без претенции към типа строителство и района. Бюджетът е до 70 000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Люлин и околните райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Възможно е да е от строяща се сграда. Бюджетът е до 90000 евро.
Мой клиент търси да закупи тристаен необзаведен апартамент в Люлин 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,Люлин-Център до 80000Е.
Мой клиент търси да закупи тристаен полуобзаведен апартамент в гр. София, кв. Люлин - всички части до 90 000Е.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в Люлин. Може обзаведен или необзаведен. Може тухла, панел и ЕПК.