Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Люлин 1
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони, в близост до метростанция. Предимно се разглеждат обзаведени.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в ж.к. Люлин или ж.к. Овча купел, град София. По възможност имотът да бъде близо до метростанция, обзаведен и готов за живеене.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в сграда ново строителство в районите Дружба, Младост, Люлин и Манастирски ливади.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в сграда, която е ЕПК или панел, в близост до МЕТРОСТАНЦИЯ - районите на Люлин и Надежда, Връбница / до Бели дунав/. Бюджетът е 75 000евро, като ще купува ...
Мой клиент търси да купи тристаен или четиристаен апартамент в ж.к. Люлин, център, Павлово и Бъкстон. За предпочитане жилището да е необзаведено или за ремонт.
Клиент търси да закупи апартамент в западните райони на град София. Разглежда предложения с АКТ 16 и готови за живеене, без първи и последен етаж, тухлено строителство. Задължително с балкон.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в ж.к. Люлин. Бюджетът е до 100000 евро.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент, тухлено строителство, необзаведен, без партер и без последен етаж. Без значение в кой район. Предпочита да е на комуникативно място от към транспорт. Разглеждат ...
Мой клиент търси да закупи тристаен обзаведен апартамент до посочената сума, без значение в кой квартал, но е важно да е близо до метростанция.
Търся за мой клиент апартамент ново строителство в ж.к Люлин. Необходимо е сградата да се намира в близост до спирки на градски транспорт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони, с предимство се разглеждат в ж.к. Люлин. Не се разглеждат оферти на 1-ви етаж.
Търся да закупя тристаен апартамент за мой клиент в ж.к Люлин. Жилището трябва да е с две спални. Сградата да е ново строителство, като за предпочитане в по-напреднал етап на строителство.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент ново строителство на комуникативно място с множество зелени площи.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в гр. София, ж.к. Люлин. Разглежда предложения до 55 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в посочените райони, близо до метростанция. Трябва да има разрешение за ползване или да е с предстоящо в срок от няколко месеца.
Търся да купи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент ново или старо строителство в някой от кварталите Дружба-1, Дружба-2, Дианабад, Редута, Гео Милев. Плюс е, ако се намира близо до настояща или бъдеща метростанция.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град София. Разглежда предложения с цена до 40 000 евро.
Търся за мой клиент жилище в нова сграда, която да е разположена в близост до метростанция. Жилището трябва да е с просторни помещения, като може и да е в строеж.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Люлин. Няма предпочитания относно обзавеждането. Бюджетът е до 58000 евро.
Търся 3-стаен апартамент в ж.к. Люлин. Сградата трябва да е тухлена и да е разположена близо до метростанция.