Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Лозенец
Търся за мой клиент тристаен апартамент или мезонет в района на ж.к. Младост и кв. Лозенец, в близост до метростанция. Желателно е в сградата да има асансьор.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в широкия градски център, в близост до метростанция и главен булевард.
Търся за мой клиент апартамент в кв. Лозенец, като предпочитан е районът около хотел Маринела. Разглеждаме предложения старо или ново строителство с разрешение за ползване. На нисък етаж.
Мой клиент търси да закупи тухлен апартамент в центъра на гр. София. За предпочитане е жилището да е без довършителни работи.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в Център. Апартаментът да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент близо до метростанция. Трябва да бъде строителство след 2010-та година и да не се нуждае от голям ремонт.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент с осигурено паркомясто в кв. Лозенец. Сградата да е тухлена с асансьор.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент с просторни и светли помещения. Предпочитани райони са ж.к. Хиподрума, ж.к. Стрелбище, кв. Иван Вазов, кв. Оборище, кв. Лозенец, Докторски паметник и Медицинска ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в централната част на град София. Разглежда предложения с две спални.
Нова
Търся за мой клиент 3-стаен, 4-стаен или МНОГОСТАЕН апартамент в добри райони, с удобен достъп до спирка на градски транспорт, аптека и денонощен магазин.
Нова
Клиент на агенцията иска да купи двустаен, тристаен апартамент в град София. Разглеждат се оферти със следните критерии: тухлена сграда, южно изложение, отопление с парно. Без първи и последен етаж. Приоритетно ...
Нова
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент, с две бани и паркомясто,в централната част на гр. София, южните и източните райони.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в централната част на столицата - идеален център. Желателно е имотът да не е на първи и последен етаж.
Нова
Купувам за мой клиент тристаен апартамент, с чиста застроена площ над 80 кв.м, в следните райони: кв. Гео Милев, кв. Изгрев, кв. Изток, кв. Лозенец.
Нова
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Лозенец и център. Възможно е да е за ремонт. Бюджетът е до 130000 евро.
Нова
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита централни райони. Възможно е жилището да е за ремонт. Бюджетът е до 100000 евро.
Нова
Търся за мой клиент тристаен апартамент в районите на Красно село, Хиподрума, Белите брези, Лозенец, Яворов, Б-5 около метростанция Опълченска.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района на кв. Лозенец, на тиха улица, в близост до метростанция Джейм Баучър.