Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Лозенец
Мой клиент търси тристаен апартамент в старата част на Лозенец. Без предпочитания за вида строителство, може и да е за ремонт. Трябва задължително да е с добра панорама.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в района на кв. Лозенец и Център, по-точно около НДК.
Мой клиент купува тристаен мезонет в централната част на града. Предпочита района на Оборище. Разглежда предложения ново строителство и вторичен пазар.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в идеален център на София, около НДК и пешеходната зона на бул. Витоша.
Търся апартамент в центъра, като задължително условие е да е на първи етаж. Желателно е имотът да позволява преустройства.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в качествена сграда, в посочените райони. Държи на просторни помещения и гараж. Финансирането е осигурено.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в гр. София. Без северни райони. Държи да е обзаведен. Бюджетът е до 150000 евро.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в хубав квартал на гр. София. Държи да се намира в близост до метростанция. Бюджетът е до 200000 евро.
Търся за мой клиент апартамент или къща с поне 2-3 спални. Aко е апартамент, да е на етаж над 2-ри. Ако е къща - да е в близост до градски транспорт.
Мой клиент търси да закупи тухлен апартамент в центъра на гр. София. За предпочитане е жилището да е без довършителни работи.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в кварталите Лозенец, Стрелбище, Борово или Иван Вазов. Желателно е да е в близост до Южен парк.
Имам клиент, който търси да закупи тристаен апартамент в центъра на София или близките райони. За предпочитане е жилището да бъде с обзавеждане и готово за нанасяне веднага.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент около 100 кв. м в престижната централна част на града. Сградата задължително трябва да е ново строителство. Клиентът ми разполага със собствени средства ...
Купувам тристаен или четиристаен апартамент в кв. Изток или кв. Лозенец, като с приоритет са предложения в кв. Изток. Клиентът ми разглежда жилища над трети етаж.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент тухлено строителство. Интересува се от кварталите Изток, Гео Милев, Редута, Лозенец, Хиподрума, Стрелбище, Белите брези.
Купувам тристаен апартамент за мой клиент, разположен в централните части на София. Клиентът ми разглежда и старо, и ново строителство.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в Център. Апартаментът да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент близо до метростанция. Трябва да бъде строителство след 2010-та година и да не се нуждае от голям ремонт.
Търся за мой клиент голям апартамент с поне две спални и два санитарни възела в посочените квартали. Задължително изискване е сградата да е тухлена и да има асансьор, ако жилището е над 3-ти етаж. По ...
Купувам 2-стаен. или 3-стаен за инвестиция в районите Център, долен Лозенец, Оборище, Докторски паметник. Апартаментът може да е за ремонт.