Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Лозенец
Купувам за клиент на агенция Мирела двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Разглежда оферти за южни квартали.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Купувам 1-стаен или 2- стаен апартамент в посочените квартали, може и по-старо строителство в центъра, Докторски паметник, Медицинска академия, кв. Иван Вазов или кв. Лозенец. Предпочитам да е за ремонт.
Клиент търси да закупи имот за живеене в Централни райони, по възможност сградата да е хубава и с поддържани общи части. Интересува се само от последен етаж, да има простор и добро изложение.
Клиент на агенция Мирела търси да закупи тристаен апартамент в кв. Лозенец. Приоритетно разглежда районите около парк Резиденция Лозенец. Бюджетът е до 160000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен апартаментв близост до центъра на гр. София. Разглежда предложения за тухлено и ЕПК строителство. Предпочита на по-висок етаж, задължително с хубава гледка.
Мой клиент търси двустоен или малък тристаен апартамент в посочените райони на гр. София. Предпочита тиха и спокойна улица, може за ремонт.
Клиент на Агенция Мирела купува 3-стаен апартамент, тухлено строителство. Приоритетно се разглеждат предложения ново строителство с акт 16.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се всякакви предложения, вкл. ново, старо строителство след 30-те и сгради в начален етап. Може ...
Търси да купи двустаен или тристаен апартамент на комукативно място в гр. София, предпочита в процеса на строителство с възможност за разсрочено плащане.
Търся за мой клиент жилище в районите на кв. Оборище, Лозенец и център, с две спални в качествена сграда монолитно строителство.
Клиент търси да закупи имот в Центъра, с довършителни работи. Желателно е да е с добър ремонт и с поддържани общи части.
Клиент търси 3-стаен или 4-стаен апартамент в посочените квартали. Предпочита да е ремонтиран, непреходен и на среден етаж.
Клиент на Мирела търси за инвестиция 2-стаен апартамент или 3-стаен маломерен до €130000 в южни, източни и централни райони на гр. София. Етапът на строителство може и да е начален, ако строително - инвестиционната ...
Клиент на Мирела търси 3-стаен апартамент в посочените райони. Основен критерий е на пешеходно разстояние от Парадайс Център, където е офисът на компанията му.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в южните райони. Жилището да не е за основен ремонт.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент с добър инвестиционен потенциал в идеалния център на столицата. Изискванията са имотът да е в сграда с добре поддържани общи части. Нови довършителните ...
Имам клиент, който търси двустаен или тристаен апартамент, не по-малък от 70 кв.м. Разглежда вторичен пазар и ново строителство, но с АКТ 16. Предпочитана локация е кв. Лозенец. С предимство са офертите ...