Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Лагера
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся, за мой клиент, тристаен апартамент в посочените квартали. Може вторичен пазар и ново строителство, но с АКТ 16. Да не е първи или последен етаж и да не е по-високо от 6-ти жилищен.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в южните райони. С приоритет ще разгледа предложения в кв. Овча купел, в близост до ул. Букет 66 СУ Филип Станиславов.
Търся за клиент на агенция Мирела многостаен апартамент в източните райони на град София, за предпочитане кв. Изток. За предпочитане имотът да е на среден етаж и да е около 100 кв. м. Разглеждат се оферти ...
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Бюджетът е до 140000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент или просторен двустаен в гр. София. Разглежда предимно ж.к. Лагера. Бюджетът е до 130000 евро.
Купувам за мой клиент 3-стаен в ж.к. Лагера и ж.к. Хиподрума. Предпочита частта около съда. Стара тухла, може и за ремонт, с площ около 90-100 кв. м.
Търся за мой клиент тристаен апартамент, четиристаен апартамент в района на ж.к. Лагера и Хиподрума. Имотът да е от втори етаж нагоре, последен етаж също е опция. Разглеждат се оферти на имоти както с ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в централната част на град София и южните райони. Разглеждат се оферти както старо, така и ново строителство. Може и в строеж. Наличието на място за паркиране ...
Търси да купи тристаен апартамент в южните райони на град София. Разглежда кв. Княжево, да е в близост до удобен градски транспорт.
Търся да закупя за мой клиент двустаен, тристаен апартамент в южните райони на столицата. Интерес представляват жилища ново строителство, може и в начален етап.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в района на ж.к. Гоце Делчев, Манастирски ливади. Покупка чрез кредит.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в кв. Гео Милев, кв. Изгрев, Изток, Лозенец, Редута, ж.к. Яворов, ж.к. Хиподрума и Лагера. Имотът може да е за ремонт. Разглежат се оферти ново ...
Търся за покупка двустаен апартамент в районите близо до центъра, с удобен транспорт. Имотът може да се нуждае от ремонт. Клиентът ми разполага с налична сума за покупката, без ползване на ипотечен кредит.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в южните райони на столицата. Предпочита ново строителство, с разрешение за ползване (АКТ 16). Задължително условие е в сградата да има асансьор. Покупка чрез ...
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в района на Зона Б4, Б-5, Б-18, Б-19, ж.к. Илинден, ж.к. Света Троица и южни райони на гр. София. Имотът може и да е необзаведен.
Мой клиент купува 3-СТАЕН апартамент приоритетно в южните квартали на гр София. Ще разгледаме и оферти в ж.к. Младост, Гео Милев, Редута. Желае в района да има училища, детска градина, разнообразни магазини ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в южните райони на град София. По възможност да бъде обзаведен. Разглеждат се оферти и ново строителство, но задължително с разрешение за ползване (АКТ 16).