Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Лагера
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочцените райони. Може да е на първи етаж, но над магазини, за да е топъл апартамент. Може и без обзавеждане.
Ексклузив
Търся за мой клиент, жилище в частта между булевардите Иван Гешов и Тодор Каблешков. Желателно е да е на среден етаж в добре поддържана сграда и с благоприятно изложение. Може да е за ремонт.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в тухлена сграда, която може да е пред Акт 16. Предпочита строителство след 2010 г.
Клиент на агенцията търси да закупи за инвестиция двустаен или маломерен тристаен апартамент на добра цена в посочените райони. Да не е на първа линия до булевард. Може да изчака до 2021 г., за да стане ...
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в южни и източни райони. Сградата да бъде тухлена или ЕПК строителство, може и на по-висок етаж.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент в Красно село, Лагера или Хиподрума до 120 000 евро, който да е готов до края на годината. Предпочитана етажност: 3-5 етаж, без последен етаж. Има ...
Търся за клиент на агенцията тристаен апартамент с гараж в района на кв. Редута, гр. София. Разглеждат се напълно завършени имоти, готови за нансяне. Без първи етаж.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, който по възможност да се предлага завършен с обзавеждане. Също така разглежда и ново строителство с поне акт 14. Предпочита да има паркомясто или гараж.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент в нова сграда, построена след 2008г. Не желае първи и последен етаж. Разглежда предимно в кварталите Гоце Делчев, Борово, Красно Село, Дружба 2 ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купува тристаен апартамент в южните квартали. Сградата задължително трябва да е с Разрешение за ползване.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент, тухлено строителство, в добро състояние, необзаведен, без първи етаж, задължително с тераса. Приоритетно се разглеждат предложения в Центъра.
Търся за мой клиент жилище в южни и източни райони на София. Задължително с акт 16, без първи и последен етаж. Апартаментът трябва да има две самостоятелни спални.
Купувам тристаен, четиристаен апартамент в централната част на град София. Имотът да е на по-нисък етаж. Може и да е необзаведен. Предпочитани квартали, райони: Лозенец, Павлово, Бели брези, Иван Вазов, ...
Мой клиент купува маломерен 3-стаен апартамент в южните райони. Да е необзаведен. Може тухла и ЕПК, може и в строеж.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в южни и източни райони на гр. София. Държи да е над 100 кв. м. Бюджетът е до 150000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен апартаментв близост до центъра на гр. София. Разглежда предложения за тухлено и ЕПК строителство. Предпочита на по-висок етаж, задължително с хубава гледка.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в посочените райони, който да е на нисък етаж и да предлага без обзавеждане.