Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Красна поляна 1
Мой клиент търси да купува двустаен или тристаен апартамент в посочените квартали. Не желае първи етаж и да не е над 9-ти жилищен. Разглежда само тухла и ЕПК.
Търся за клиент тристаен апартамент в Красна поляна. За предпочитане да не се нуждае от голям ремонт. Задължително да е с акт 16.
Купувам 3-стаен апартамент в ж.к. Белите брези, ж.к. Борово, кв. Карпузиц, кв. Княжево, ж.к. Красна поляна 1, ж.к. Красна поляна 2, ж.к. Красна поляна 3, кв. Мотописта, ж.к. Стрелбище и ж.к. Хиподрума. ...
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент, ново тухлено строителство, до посочената сума. Приоритетно се разглеждат районите на Центъра, Младост - всички части, би погледнал и в други хубави квартали ...
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен в ж.к. Разсадника кв. Западен парк, ж.к. Зона Б-18, ж.к. Зона Б-19, ж.к. Зона Б-4, ж.к. Зона Б-5, ж.к. Света Троица, ж.к. Илиндени ж.к. Красна поляна 1, но повече ...
Частна обява
Търся да закупя двустаен или тристаен апартамент,може и къща от собственик
Клиент иска да купи тристаен апартамент в центъра на град София. Имотът да е обзаведен. Разглеждат се оферти от трети етаж нагоре. Наличието на място за паркиране е плюс.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Мой клиент търси да закупи тристаен обзаведен апартамент ново строителство или ЕПК, но в добре поддържана сграда. Без 1ви жилищен и последен етаж. Важно е да е в близост до метро, може и до строяща се ...
Клиент търси да закупи апартамент в западните райони на град София. Разглежда предложения с АКТ 16 и готови за живеене, без първи и последен етаж, тухлено строителство. Задължително с балкон.
Търся за мой клиент тристаен апартамент, обзаведен или необзаведен до посочената сума в посочените райони. За предпочитане е да е тухлено строителство.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент, тухлено строителство, необзаведен, без партер и без последен етаж. Без значение в кой район. Предпочита да е на комуникативно място от към транспорт. Разглеждат ...
Мой клиент търси да закупи тристаен обзаведен апартамент до посочената сума, без значение в кой квартал, но е важно да е близо до метростанция.
Мой клиент търси да купи тристаен или четиристаен апартамент в град София. Разглежда предложения в посочените квартали, без първи етаж и ако е ново строителство с АКТ 14.
Мой клиент търси за покупка апартамент с две отделни помещения и балкон. За предпочитане е да е панелно строителство и да не се нуждае от голям ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони, с предимство се разглеждат в ж.к. Люлин. Не се разглеждат оферти на 1-ви етаж.
Мой клиен търси да купи тристаен апартамент в посочените райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент ново строителство. Интересува се от ж.к. Овча купел, ж.к. Красна поляна и околните.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в гр. София, ж.к. Люлин. Разглежда предложения до 55 000 евро.