Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Красна поляна 1
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони, с предимство се разглеждат в ж.к. Люлин. Не се разглеждат оферти на 1-ви етаж.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Мой клиен търси да купи тристаен апартамент в посочените райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен в ж.к. Разсадника кв. Западен парк, ж.к. Зона Б-18, ж.к. Зона Б-19, ж.к. Зона Б-4, ж.к. Зона Б-5, ж.к. Света Троица, ж.к. Илиндени ж.к. Красна поляна 1, но повече ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент вторичен пазар, на комуникативно място, в град София. По възможност имотът да не е за основен ремонт.
Клиент търси да закупи апартамент в западните райони на град София. Разглежда предложения с АКТ 16 и готови за живеене, без първи и последен етаж, тухлено строителство. Задължително с балкон.
Мой клиент търси двустаен или тристаен апартамент, без значение обзаведен или не, да е близо до метро, без значение от района и вида строителство.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент ново строителство. Интересува се от ж.к. Овча купел, ж.к. Красна поляна и околните.
Мой клиент търси за покупка апартамент с две отделни помещения и балкон. За предпочитане е да е панелно строителство и да не се нуждае от голям ремонт.
Мой клиент търси да купува двустаен или тристаен апартамент в посочените квартали. Не желае първи етаж и да не е над 9-ти жилищен. Разглежда само тухла и ЕПК.
Купи двустаен, с възможност за преустройство, или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали, на последен етаж, може и ново строителство, но пред АКТ 16.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в град София, за предпочитане в централната част или в района на ж.к. Люлин, ж.к. Банишора. Разглеждат се оферти само на втори или трети етаж. Може и необзаведен.
Търси тристаен обзаведен или необзаведен апартамент до 90 000Е. в райони в близост до метростанция. Без партерен етаж.
Търся да закупя за мой клиент апартамент ново строителство в централната част на града. Задължително изискване е да има тераса/балкон. Сградата може все още да не е въведена в експлоатация.
Търся за мой клиент тристаен апартамент, обзаведен или необзаведен до посочената сума в посочените райони. За предпочитане е да е тухлено строителство.
Търся за мой клиент маломерен двустаен апартамент във всички райони на гр. София, без района на бул. Ботевградско шосе и бул. Владимир Вазов. Апартамента трябва да е на етап ''довършителни работи''. Важно ...
Купувам за клиент на агенцията тристаен апартамент в района на ж.к. Красна поляна и други западни квартали. Имотът да е обзаведен, за предпочитане на среден етаж.
Търся тристаен апартамент в централната част на град София. Клиента ми предпочита вторичен пазар, таван или мазе са предимство.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Карпузица, ж.к. Красна поляна и околните райони. Бюджетът е до 110000 евро.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в гр. София, ж.к. Люлин. Разглежда предложения до 55 000 евро.