Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Красна поляна 1
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да купува двустаен или тристаен апартамент в посочените квартали. Не желае първи етаж и да не е над 9-ти жилищен. Разглежда само тухла и ЕПК.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони, с предимство се разглеждат в ж.к. Люлин. Не се разглеждат оферти на 1-ви етаж.
Купи двустаен, с възможност за преустройство, или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали, на последен етаж, може и ново строителство, но пред АКТ 16.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в град София, за предпочитане в централната част или в района на ж.к. Люлин, ж.к. Банишора. Разглеждат се оферти само на втори или трети етаж. Може и необзаведен.
Търси тристаен обзаведен или необзаведен апартамент до 90 000Е. в райони в близост до метростанция. Без партерен етаж.
Търся да закупя за мой клиент апартамент ново строителство в централната част на града. Задължително изискване е да има тераса/балкон. Сградата може все още да не е въведена в експлоатация.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент, обзаведен или необзаведен до посочената сума в посочените райони. За предпочитане е да е тухлено строителство.
Клиент търси да закупи апартамент в западните райони на град София. Разглежда предложения с АКТ 16 и готови за живеене, без първи и последен етаж, тухлено строителство. Задължително с балкон.
Търся за мой клиент маломерен двустаен апартамент във всички райони на гр. София, без района на бул. Ботевградско шосе и бул. Владимир Вазов. Апартамента трябва да е на етап ''довършителни работи''. Важно ...
Клиент на МИРЕЛА търси да купи тристаен апартамент в посочените квартали. Тухла, след 2000 г., задължително с АКТ 16. Без първи и последен етаж, не държи на обзавеждане.
Купувам за клиент на агенцията тристаен апартамент в района на ж.к. Красна поляна и други западни квартали. Имотът да е обзаведен, за предпочитане на среден етаж.
Търся тристаен апартамент в централната част на град София. Клиента ми предпочита вторичен пазар, таван или мазе са предимство.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Карпузица, ж.к. Красна поляна и околните райони. Бюджетът е до 110000 евро.
Искам да купя за мой клиент двустаен, тристаен апартамент в западните райони на град София. Имотът да е обзаведен. Разглеждат се както старо, така и ново строителство, но задължително с разрешение за ...
Купувам за клиент на агенцията тристаен апартамент в западните райони на гр. София, за предпочитане ж.к. Разсадника. Имотът може и да е необзаведен.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент, ново строителство, в посочените райони. Застроената площ да не е по-малко от 70 кв. м.
Купувам двустаен или тристаен апартамент в западните райони на град София. Задължително с разрешение за ползване (АКТ 16). Апартаментът може и да е за ремонт. Покупката ще е с кредит.
Мой клиент търси за покупка апартамент с две отделни помещения и балкон. За предпочитане е да е панелно строителство и да не се нуждае от голям ремонт.