Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Красна поляна 1
Купувам 3-стаен апартамент в ж.к. Белите брези, ж.к. Борово, кв. Карпузиц, кв. Княжево, ж.к. Красна поляна 1, ж.к. Красна поляна 2, ж.к. Красна поляна 3, кв. Мотописта, ж.к. Стрелбище и ж.к. Хиподрума. ...
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент ново строителство. Интересува се от ж.к. Овча купел, ж.к. Красна поляна и околните.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Мой клиент търси да закупи тристаен обзаведен апартамент ново строителство или ЕПК, но в добре поддържана сграда. Без 1ви жилищен и последен етаж. Важно е да е в близост до метро, може и до строяща се ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент, обзаведен или необзаведен до посочената сума в посочените райони. За предпочитане е да е тухлено строителство.
Мой клиент търси да купува двустаен или тристаен апартамент в посочените квартали. Не желае първи етаж и да не е над 9-ти жилищен. Разглежда само тухла и ЕПК.
Търси тристаен тристаен, тухла, след 2000г, да има две тоалетни, да не е първи или партерен етаж. Имота да е в близост до метро. Да не се изисква основен ремонт.
Мой клиент търси да купи тристаен или четиристаен апартамент в град София. Разглежда предложения в посочените квартали, без първи етаж и ако е ново строителство с АКТ 14.
Мой клиент иска да купи тристаен, четиристаен апартамент в западните квартали на град София. Имотът да е обзаведен и готов за нанасяне. За предпочитане с осигурено място за паркиране.
Търся за клиент тристаен апартамент в Красна поляна. За предпочитане да не се нуждае от голям ремонт. Задължително да е с акт 16.
Частна обява
Търся да закупя двустаен или тристаен апартамент,може и къща от собственик
Клиент иска да купи тристаен апартамент в центъра на град София. Имотът да е обзаведен. Разглеждат се оферти от трети етаж нагоре. Наличието на място за паркиране е плюс.
Клиент търси да закупи апартамент в западните райони на град София. Разглежда предложения с АКТ 16 и готови за живеене, без първи и последен етаж, тухлено строителство. Задължително с балкон.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в гр. София, ж.к. Люлин. Разглежда предложения до 55 000 евро.
Търся за мой клиент апартамент в нова сграда, която да е разположена в близост до метростанциите Опълченска, К. Величков или Вардар. Жилището трябва да е с просторни помещения, като може и да е в строеж.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент от старото строителство. Задължително е холът да бъде отделно от кухнята. Разглеждат се както обзаведени, така и необзаведени жилища.
Търся за мой клиент апартамент в добро състояние, в посочените райони. Предпочитаме обзаведени жилища.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в посочените райони, близо до метростанция. Трябва да има разрешение за ползване или да е с предстоящо в срок от няколко месеца.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град София. Разглежда предложения с цена до 40 000 евро.