Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Княжево
Търся за мой клиент апартамент с 2 или 3 спални в Южните райони и Централна част на града. Може и къща в подножието на Витоша. Достъпът да е по асфалтирана улица.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Търся за клиент апартамент с две спални в кв. Симеоново и близките райони. С приоритет разглеждаме затворени комплекси и жилища, които са готови за нанасяне веднага.
Мой клиент купува тристаен апартамент в кв. Княжево, кв. Овча Купел, кв. Бояна, кв. Драгалевци икв. Симеоново. Раглежда само тухла. Може обзаведен или необзаведен.
Търси да купи тристаен апартамент в южните райони на град София. Разглежда кв. Княжево, да е в близост до удобен градски транспорт.
Търся да купя за мой клиент двустаен или тристаен апартамент на комуникативно място, в близост до спирка на градски транспорт. Разглеждат се кв. Витоша, Дружба, Младост.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в района на Зона Б4, Б-5, Б-18, Б-19, ж.к. Илинден, ж.к. Света Троица и южни райони на гр. София. Имотът може и да е необзаведен.
Търся за мой клиент обзаведен двустаен или тристаен апартамент в близост до главен булевард. Интересуват я Младост и околните райони. Имотът да не е на първи или последен етаж.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в кварталите в подножието на Витоша. Имотът може да е както обзаведен, така и необзаведен. Основно изискване е да има обособено място за паркиране.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в южните квартали и в квартали в подножието на Витоша. Без 1-ви и последен етаж. Плаща кеш.
Мой клиент търси да закупи 2- стаен апартамент в посочените райони, по възможност в затворен комплекс, с довършителни работи, готов за нанасяне.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент. Без претенции към типа строителство и района. Бюджетът е до 70 000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в кв. Княжево. Да има паркомясто/гараж или възможност за закупуване допълнително.
Купувам 3-стаен апартамент в южните райони. Разглежда тухлено строителство, може обзаведен или необзаведен.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент до 65 000Е без предпочитание за квартал. Без първи и последен етаж. Може и на акт 15.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Възможно е да е от строяща се сграда. Бюджетът е до 90000 евро.
Мой клиент търси да закупи тристаен необзаведен апартамент в гр. София, Източни и Южни райони до 85 000Е.
Мой клиент търси необзаведен двустаен апартамент в град София. Предпочита източните райони, предимно в Младост. Бюджетът е до 100 000Е.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент, тухлено строителство. Може обзаведен и необзаведен. Желае да има възможност за закупуване на гараж или паркомясто.