Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Илинден
Мой клиент търси да закупи апартамент с три спални в тухлена сграда в посочените райони. Предпочета да е на шпакловка и замазка, а може и да е в по-стара тухлена сграда - за основен ремонт.
Ексклузив
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град София. Важно е имотът да бъде в близост до метростанция и да е напълно обзаведен. Задължително с паркомясто или гараж.
Ексклузив
Търся за мой клиент, жилище с две спални желателно в комуникативен район. Разглеждаме приоритетно апартаменти с довършителни работи и обзавеждане.
Мой клиент търси да закупи апартамент с две спални в тухлена сграда в посочените райони. Може и на шпакловка и замазка, както и с обзавеждане.
Купувам за клиент на агенцията тристаен апартамент в гр. София. Интерес представляват оферти за ж.к. Красна поляна. Бюджетът е до 80000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София, в ж.к. Люлин. Предпочита жилището да е почти готово за живеене. По възможност да е в близост до метростанция.
Търся да закупя за клиент на агенцията тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни квартали. Важно условие е да има възможност за паркиране или предвидено ...
Имам клиент, който търси за закупуване на 3-стаен апартамент в кв. Илинден и кв. Света троица. За предпочитане да е непреходен. Може и за ремонт.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент ново строителство в качествена сграда, която е в напреднал етап на строителство. Разглеждат се предложения на всички етажи, да не е маломерен, може ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент старо строителство в град София. Разглежда само в Красна поляна 1, 2, 3. Имотът да не се нуждае от основен ремонт, по възможност да е и частично обзаведен.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в западни райони. Предпочитани са ж.к. Илинден, ж.щк. Западен Парк и ж.к. Света Троица. Може да е за ремонт.
Търся клиент на агенция Мирела двустаен, маломерен тристаен апартамент или къща в гр. София. Интерес представляват предложения за старо тухлено строителство, за ремонт. По възможност да е на висок етаж, ...
Мой клиент търси за покупка апартамент с две отделни помещения и балкон. За предпочитане е да е панелно строителство и да не се нуждае от голям ремонт.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Важно е имотът да е в близост до метростанция. По възможност имотът да не се нуждае от основен ремонт.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочитани райони са Зоните, Разсадника и около ул. Опълченска и бул. Тодор Александров. Сградата да е построена след 2000 г. Задължително да има ...
Имам клиент, който търси за закупуване 3-стаен апартамент, строителство ПК или ЕПК. За предпочитане да е непреходен, в близост до метростанция.
Имам клиент, който търси за закупуване на 3-стаен апартамент в районите Илинден и Света троица. За предпочитане е да не е преходен. Да е в близост до метростанция или градски транспорт.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Люлин 10, ж.к. Илинден, кв. Западен парк. Разглежда предложения с 2 спални и цена до 75 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в гр. София, ж.к. Люлин. Разглежда предложения до 55 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент ново строителство на комуникативно място с множество зелени площи.