Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Изток
Мой клиент търси просторен 3-стаен или 4-стаен апартамент. Предпочита без довършителни работи готов за живеене. Приоритетно се разглеждат предложения в Младост и централна градска част в близост до метро.
Наш клиент търси 3-стаен апартамент около бул. Симеоновско шосе или зад ИКЕА. Искат да е с Акт 16. Разглеждат последни, високи етажи с гледка. Ще финансират частично с ипотечен кредит.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в тухлена сграда, която може да е пред Акт 16. Предпочита строителство след 2010 г.
Търся за мой ексклузивен клиент двустаен апартамент за покупка само в следните райони: Лозенец, Изгрев, Изток. Предпочитанията са за тухлено строителство след 2004 г., но разглеждат и други предложения. ...
Моя клиентка търси да закупи 3-стаен апартамент в посочените квартали. Сградата може да е преди Акт 14. Апартаментът да не е на партерен етаж.
Търся за мой клиентт 3-стаен апартамент в нова сграда. Интерес представляват предложения в кв. Изгрев и кв. Изток, както и кв. Кръстова вада. Да не е на партер или последен етаж и да е отдалечено не-повече ...
Имам клиент, който търси да закупи тристаен апартамент, тухлено строителство, в кв. Изток или в централната част на столицата. Предложения от втори етаж нагоре представляват интерес.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент около 70 кв.м. Да е за тотален ремонт, защото ще го прави на офис. На комуникативно място, но с опция за свободно паркиране. Етажа не е определящ. Да не е в кварталите: ...
Клиент на Мирела търси за покупка в посочените райони 4-стаен или голям 3- стаен апартамент с възможност за преустройство. Апартаментът може и да е за ремонт. Основно изискване е да се намира на тихо ...
Търся да купя обзаведен тристаен апартамент в централната част и южните райони на гр. София, тухлено строителство. Не се разглежда първи и последен етаж.
Клиент купува 3-стаен или 2-стаен апартамент с възможност за преустройство в посочените райони. Може за ремонт. Задължитено в сграда монолитно строителство, с асансьор.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент с гараж или паркомясто в ж.к. Дианабад, кв. Дървеница или кв. Изток. Възможно е да е от сграда в строеж. Бюджетът е до 120000 евро.
Клиент на Мирела търси 3-стаен апартамент в кв. Дианабад с Акт 16 или да се снабди с такъв до 2 месеца. Задължително с паркомясто или гараж. Интересува се от по-висок етаж.
Клиентът на търси да закупи дву, тристаен апартамент с акт 16 в квартали Гео Милев или Изток. Покупката е без ипотечен кредит
Клиент на Мирела търси 3-стаен апартамент в кв. Редута и околните райони. Задължително с паркомясто. Апартаментът да е с южно изложение, може и партерен с прилежащ двор. Разглежда само ново строителство ...
Клиент на МИРЕЛА купува двустаен или тристаен апартамент в кв. Лозенец или посочените други райони. Предпочитано място са улиците Горски пътник и Богатица. Разглежда ново строителство и вторичен пазар. ...
Търся за клиент на агенцията тристаен апартамент с гараж в района на кв. Редута, гр. София. Разглеждат се напълно завършени имоти, готови за нансяне. Без първи етаж.
Мой клиент търси да закупи 4-стаен или по-голям 3-стаен апартамент в сграда след 2000 година. Апартаментът може да е ново строителство на шпакловка и замазка, но задължително с акт 16.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент тухлено строителство, в добро състояние. Приоритетно се разглеждат предложения в широк център.