Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Изгрев
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в горепосочените райони. Важно е да има удобен транспорт. Сградата е хубаво да е тухлена, може обзаведен и необзаведен.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи апартамент ново строителство 4-стаен или старо строителство 3-стаен в горепосочените райони. Няма значение дали е обзаведен или необзаведен.
Търся за мой клиент апартамент ново строителство в районите около Южен парк, бул. България, Симеоновско шосе. Може и на АКТ15..
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в кв. Карпузица, Горна баня, района на бул. България, Южен парк, бул. Свети Наум, бул. Д-Р Г.М Димитров, Симеоновско шосе, бул. Александър ...
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи тристаен обзаведен или необзаведен апартамент близо до метростанция около мол Парадайс, Младостите или бул. България с АКТ16 или предстоящ АКТ16. Да не е последен етаж. ...
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в източни или южни райони. Предпочита да е над 70 кв. м. Разглежда тухлено и ЕПК строителство.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в източните райони. Трябва да бъде напълно завършен или в краен случай на шпкаловка и замазка, но задължително с Акт 16, без първи етаж.
Търся за мой клиент двустаен/тристаен апартамент в посочените райони, който да се предлага обзаведен или частично обзаведен след основен ремонт. Да не е на партер. С приоритет ще се разглеждат оферти ...
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Бюджетът е до 80000 евро.
Търся да купя за клиент на агенцията тристаен апартамент само в квартал Гео Милев. Желателно е ако сградата е ново строителство, да е с предстоящ Акт 16, най-късно края на тази година. Може последен, ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент за лично ползване, който да разполага с гараж или паркомясто в посочените райони. Плащането ще се осъществи с лични средства и кредит.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент кв. Витоша, ж.к. Дианабад, кв. Изгрев, кв. Изток и кв. Кръстова вада. Предпочита обзаведен или поне завършен.
Клиентите търсят да закупят 3-стаен. Приоритетни райони Изгрев, Дианабад, Изток. Разглеждат предложения, както ново така и старо строителство, може и обзаведено, но без нужда от основен ремонт.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен необзаведен апартамент с АКТ16. В близост до метро, без Обеля, Люлин, Дружба, Овча Купел.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в ж.к. Дианабад, ж.к. Дружба 1, ж.к. Дружба 2, кв. Изгрев, кв. Изток, ж.к. Младост 1А, ж.к. Младост 2, ж.к. Младост 3, ж.к. Младост 4 и ж.к. Полигона. Разглежда ...
Имам клиент, който търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в центъра на столицата, в района на 7-мо СОУ в Лозенец, около Семинарията, пл. Журналист. Разглеждат се и кварталите Изток, Изгрев и ...
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в кв. Гео Милев, кв. Изгрев, Изток, Лозенец, Редута, ж.к. Яворов, ж.к. Хиподрума и Лагера. Имотът може да е за ремонт. Разглежат се оферти ново ...
Купувам тристаен апартамент за мой клиент в централната част на град София, в влизост до бул. Черни връх, метростанция Джеймс Баучер и Южен парк. Задължително е да има асансьор и осигурено място за паркиране.
Мой клиент купува тристаен апартамент в източни райони. Предпочита Дианабад. Ще купува с лични средства. Може ново и старо строителство, но да е тухла, ако е ново може без АКТ 16.