Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Красна поляна 2
Купи двустаен, с възможност за преустройство, или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали, на последен етаж, може и ново строителство, но пред АКТ 16.
Купувам за клиент на агенцията тристаен апартамент в района на ж.к. Красна поляна и други западни квартали. Имотът да е обзаведен, за предпочитане на среден етаж.
Търся тристаен апартамент в централната част на град София. Клиента ми предпочита вторичен пазар, таван или мазе са предимство.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Карпузица, ж.к. Красна поляна и околните райони. Бюджетът е до 110000 евро.
Искам да купя за мой клиент двустаен, тристаен апартамент в западните райони на град София. Имотът да е обзаведен. Разглеждат се както старо, така и ново строителство, но задължително с разрешение за ...
Купувам за клиент на агенцията тристаен апартамент в западните райони на гр. София, за предпочитане ж.к. Разсадника. Имотът може и да е необзаведен.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен необзаведен апартамент с АКТ16. В близост до метро, без Обеля, Люлин, Дружба, Овча Купел.
Мой клиент купува тристаен апартамент в западните райони на град София и в близост до бул. Ал. Стамболийски. Разглеждат се оферти ново строителство, може и в строеж.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент, ново строителство, в посочените райони. Застроената площ да не е по-малко от 70 кв. м.
Купувам двустаен или тристаен апартамент в западните райони на град София. Задължително с разрешение за ползване (АКТ 16). Апартаментът може и да е за ремонт. Покупката ще е с кредит.
Купувам тристаен апартамент в гр. София. Кварталът не е от значение. Разглеждат се и оферти ново строителство, може и в строеж.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент на добре комуникирано място, близо до метро без конкретен район, стига да не са крайните квартали. Без първи и без последен етаж. Бюджет до 100000 ...
Търся да закупя за мой клиент голям тристаен апартамент. Предпочита монолитно строителство, както и по-тих район в западната част на града.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент. Без претенции към типа строителство и района. Бюджетът е до 70 000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в кв. Княжево. Да има паркомясто/гараж или възможност за закупуване допълнително.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент до 65 000Е без предпочитание за квартал. Без първи и последен етаж. Може и на акт 15.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Възможно е да е от строяща се сграда. Бюджетът е до 90000 евро.
Мой клиент търси да закупи тристаен необзаведен апартамент в гр. София, Източни и Южни райони до 85 000Е.