Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, м-т Гърдова глава
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за посочените райони. Бюджетът е до 110000 евро.
Търся за мой клиент двустаен, тристаен или четиристаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Трябва да бъде с просторни помещения и големи тераси, може без довършителни работи. Задължително с гараж или ...
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент ново строителство с предстоящ Акт 16 най-късно до средата на 2021 г. Разглеждат се предложения в южните райони.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся да закупя двустаен апартамент посочените райони на гр. София. Покупката е с цел инвестиция. Сградата може да е в строеж.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на агенцията търси да купи тристаен апартамент в новострояща се сграда, като пусковият срок може да бъде и през 2021 г. Интересува се от кв. Бояна и местност Гърдова глава.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в южните квартали и в квартали в подножието на Витоша. Разглежда оферти без първи и последен етаж. Покупката е без ипотечен кредит.
Клиент на агенцията търси да закупи маломерен тристаен апартамент до 90 000 евро в южните квартали на гр. София. Обектът предпочита сгради с Акт 16, но купувачът може и да чака до следващата година. Задължително ...
Купувам за мой клиент етаж от къща в гр. София. Разглежда предложения за квартали в подножието на Витоша. Бюджетът е до 110000 евро.
Клиент на агенцията е в търсене на тристаен апартамент, който задължително да има голяма тераса и приоритетно да е с изглед към Витоша. Предпочита последен етаж или съответно - високите етажи.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в ж.к. Борово, кв. Бояна, м-т Гърдова глава, кв. Драгалевци, в. з. Киноцентъра, кв. Лозенец и Център, но по- далече от бул. Сливница. Разглежда предложения за ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Княжево и околните райони. Бюджетът е до 150000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи тристаен апартамент в затворен комплекс в посочените квартали. Задължително да има прилежащ гараж или паркомясто.
Мой клиент търси да купи 2-стаен или 3-стаен апартамент в южните квартали. Мястото трябва да е комуникативно и с добри транспортни връзки.
Ексклузив
Търся за мой чуждестранен клиент 3 - стаен апартамент в южен район, около Медицинска Академия, Мол България, с лесен достъп до НДК.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в гр. София, ж.к. Люлин. Разглежда предложения до 55 000 евро.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в южните квартали. Апартаментът да е обзаведен.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в кв. Княжево, кв. Павлово, м-т Гърдова глава или кв. Овча купел. Предпочита да е необзаведен. Бюджетът е до 130000 евро.
Търся да закупя за мой клиент тристаен апартамент в сграда ново строителство, може и незавършена. Предпочитани са Южни райони и по-конкретно - кв. Павлово.