Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Карпузица
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен или двустаен апартамент, като ще разчита на ипотечен кредит поради ниско самоучастие. Разглежда предложения над втори етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София, в ж.к. Люлин. Предпочита жилището да е почти готово за живеене. По възможност да е в близост до метростанция.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в южни и източни райони. Сградата да бъде тухлена или ЕПК строителство, може и на по-висок етаж.
Търся за мой клиент два двустайни, или голям четиристаен апартамент в южните квартали на София. Бюджетът е до 200000 евро. Приоритетно разглежда сгради с АКТ 16, но не преди 2010 година.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в кв. Карпузица и съседните квартали. Предпочита жилището да е от нова сграда, с довършителни дейности по апартамента. Бюджетът е до 100000 евро.
За мой клиент търся двустаен или тристаен апартамент в готова сграда до 70000 евро в южните райони на София. Приоритетно разглежда предложения за ж.к. Овча купел.
Мой клиент търси да купи 2-стаен или 3-стаен апартамент в южните квартали. Мястото трябва да е комуникативно и с добри транспортни връзки.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в гр. София, ж.к. Люлин. Разглежда предложения до 55 000 евро.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в кв. Карпузица, в близост до градски транспорт. По възможност да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт. Клиентът ми държи спалните да са големи, околоблоковото ...
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент от старото строителство. Задължително е холът да бъде отделно от кухнята. Разглеждат се както обзаведени, така и необзаведени жилища.
Купувам функционален 3-СТАЕН апартамент в южните и източните райони, с удобен транспорт до центъра. Разглеждам всякакви предложения.
Търся да закупя тристаен апартамент в ж.к. Манастирски ливади или в източните квартали на София. Клиентът ми предпочита старо тухлено строителство или ново в процес на строеж. Задължително с гараж.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в южни райони или Център. Строителството да е тухлено или ЕПК.
Купувам 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Белите брези, с удобен достъп от бул. Гоце Делчев и бул. България. Сградата предпочитам да е ново строителство, с представителна фасада и луксозно изпълнени общи части.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен или 3-стаен апартамент ново строителство в южните или източните райони на града. Предпочита в кв. Борово, около ул. Солун.
Купувам 3-стаен апартамент в нова тухлена сграда в процес на строеж. Предпочитани квартали са южните.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град София. Разглежда предложения с цена до 40 000 евро.
Търся за мой клиент жилище в нова сграда, която да е разположена в близост до метростанция. Жилището трябва да е с просторни помещения, като може и да е в строеж.