Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Карпузица
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Овча купел. Възможно е да е от строяща се сграда. Бюджетът е до 80000 евро.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Търся да закупя за мой клиент тристаен апартамент. С приоритет ще се разглеждат райони в близост до центъра с бърз достъп от мерто.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в южните райони. С приоритет ще разгледа предложения в кв. Овча купел, в близост до ул. Букет 66 СУ Филип Станиславов.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Карпузица, ж.к. Красна поляна и околните райони. Бюджетът е до 110000 евро.
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в комуникативна част на града. Сградата да е тухлена, паркомясто или гараж е предимство. Клиентът няма да ползва кредит.
Имам клиент, който търси да закупи многостаен апартамент с две или три спални и довършителни работи. По възможност в район с бърз достъп до Околовръстен път и бул. "Булгария".
Купувам за мой клиент двустаен, обзаведен апартамент в района на ж.к. Белите брези, на комуникативно място в близост до спирка на градски транспорт. Покупка чрез кредит.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в южните райони на столицата. Предпочита ново строителство, с разрешение за ползване (АКТ 16). Задължително условие е в сградата да има асансьор. Покупка чрез ...
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в района на Зона Б4, Б-5, Б-18, Б-19, ж.к. Илинден, ж.к. Света Троица и южни райони на гр. София. Имотът може и да е необзаведен.
Мой клеинт купува 3-стаен апартамент в южните райни на град София. Желае да ново строителство. Може и без АКТ 16. Няма предпочитания за етаж.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в град София. Няма предпочитан район. Единствено изискване е да не е на партер и да е в близост до удобен градски транспорт.
Купувам тристаен апартамент, за мой клиент, в посочения район - на комуникативно място, в близост до бул. Президент Линкълн.
Купувам за клиент тристаен или четиристаен апартамент в източните райони на града, за предпочитане в Гео Милев или Редута. Видът на строителството няма значение. Последните етажи не представляват интерес.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в южните квартали и в квартали в подножието на Витоша. Без 1-ви и последен етаж. Плаща кеш.
Търся за клиент тристаен апартамент в централна градска част или южни райони, на комуникативно място, в близост до метростанция. Предпочита ново строителство, в напреднал етап, с възможност за закупуване ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент на добре комуникирано място, близо до метро без конкретен район, стига да не са крайните квартали. Без първи и без последен етаж. Бюджет до 100000 ...
Търся за клиент 2-стаен или маломерен 3-стаен апартамент в района на кв. Овча купел, Славия, Павлово, Бъкстон. За предпочитане ново строителство въведено в експлоатация.