Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Манастирски ливади
Търся за мой клиент маломерен тристаен апартамент в районите около бул. България. Предпочита жилището да е с довършителни дейности и обзаведено.
За мой клиент търся тристаен апартамент в посочените квартали. Пусковият срок може да е до 2022 г. включително. Важно е да е на висок етаж, може последен и предпоследен, да има тераси и хубави гледки. ...
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент в малка бутикова сграда поне на Акт 14 (тъй като финансирането е и с банка). Бе южно изложение. За момента търсенето е за Манастирски ливади, но ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся да закупя за мой клиент 2 или 3 стаен апартамент в южни или централни райони. Задължително отоплението да бъде на ТЕЦ или газ, Може да бъде и в строяща се сграда без АКТ 16, но с предстоящ.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи двустаен или маломерен тристаен апартамент в кварталите Студентски град, Малинова долина, Кръстова вада, Витоша или Манастирски ливади. Предпочита жилището да е ново тухлено ...
Търся за клиент на агенцията тристаен или четиристаен апартамент с довършителни работи (може и с обзавеждане) в посочените райони. Разглежда се както старо, така и ново строителство с Акт 16. Може апартаментът ...
Клиент на Мирела търси 2-стаен и 3-стаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Предпочита ниски и средни етажи. Задължително с две паркоместа или гаражи.
Клиент на Мирела търси 3-стаен апартамент в посочените райони. Основен критерий: да е на 2-3 минути пеш от основен булевард, за да може синът и да използва транспорта на училището (около бул. Симеоновско ...
Мой клиент търси тристайно жилище, което да не надхвърла по никакъв начин посочената сума. Акт 16 да се очаква не по-късно от 04.2021 година. Може и вторичен пазар, но да е тухла след 2010 година.
Мой клиент разглежда оферти за тристаен апартамент в напреднал стадий на строителство. Възможно по-ниска първоначална вноска и съответно облекчена схема на плащане. Клиентът ми купува с кредит.
Търся за мой клиент двустаен, тристаен или четиристаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Трябва да бъде с просторни помещения и големи тераси, може без довършителни работи. Задължително с гараж или ...
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в посочените райони на гр. София. Разглежда ново тухлено строителство, може обзаведен или необзаведен. Цената е водеща за моя клиент.
Клиент на Мирела търси 3-стаен апартамент в кв. Дианабад с Акт 16 или да се снабди с такъв до 2 месеца. Задължително с паркомясто или гараж. Интересува се от по-висок етаж.
Търся да закупя за мои клиенти апартамент с две спални в тухлена сграда в посочените райони. Желателно е да е в добро състояние и да има обзавеждане.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент в посочените райони. Строителството да е след 2010г. Може на шпакловка и замазка.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент за семейството си в посочените квартали. Сградата задължително да има Акт 15 или Акт 16. Апартаментът да е на 3-ти или 4-ти жилищен етаж. Търси минимални ...
Чуждестранен клиент на агенцията търси тристаен апартамент на висок етаж в района на кв. Манастирски ливади или Витоша. Да е в напреднал етап на строителство, поне на АКТ 14.
Мой клиент купува 3-стаен апартамент в затворен к-с в кв. Манастирски ливади. Може обзаведен или необзаведен. Купува с цел инвестиция.